2789
عنوان

تست ایدز

491 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ممنون میشم جواب بدید منو اروم کنیددو هفته پیش ب مراکز بیماری رفتاری رفتم تست ایدز دادم خداروشکر منفی بود ارایشگرم ترسیدم یه لحظه حواسم نبوده باشه خودم کلی چک کردم.ولی از اون روز ترسیدم از طریق اون لنست ک ب دستم زدن با وجود اینکه جلو چشم خودم لنستو باز کرد یه پیچ داد صدای قرچی هم شنیدم الان میگم از اونجا الوده شدم یه هفته بعدش گلو درد گرفتم غدد لنفاویم ورم کرده گلوم زیر بغلم کشاله رانم تروخدا کمک کنید ممکنه الوده شده باشم

خدا♥️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قطعا به خاطر تلقین هست.سعی کن این وسواس رو کنار بزاری .تا با ارامش بیشتری زندگی کنی عزیز.میدونی یکی از شاخص های مهم در پژوهش های علوم پزشکی شاخص تلقین هست که حتی ممکنه باعث بشه فرد با اینکه بیمار بایک دارونما و تلقین کردن به خودش که اون دارو که درواقع اب مقطر بود خوب بشه.و برعکسش حس تلقین به بیماری باعث میشه فرد در اون ناحیه از بدن خودش حس بیماری داشته باشه و فکر کنه مبتلا شده.

[QUOTE=222890776]قطعا به خاطر تلقین هست.سعی کن این وسواس رو کنار بزاری .تا با ارامش بیشتری زندگی کنی عزیز.میدونی یکی .. والا خیلی میترسم دوباره بهشون زنگ زدم کفت بخدا ب جون بچم تمیز بوده سوزنه حتی خودمم ایدز ندارم بیا ازمایش بگیر ازم

خدا♥️