هدیه۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 3266 عنوان لیست خرید 189 بازدید | 6 پست خانما کمکم کنید لیست خرید ماهانه خونه رو بنویسم هیچ وقت لیستم کامل نیست کلی چیز میز یادم میره این نیز بگذرد 1400/10/26 | 21:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilofar92939 عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 62 سلام هرکسی هر سوالی تو هر زمینه ای داره درسی، پزشکی، کرونا، مذهبی، حقوقی قضایی، موبایل کامپیوتر و... بیاد تو گروه های مشکات رایگان بپرسه توی تلگرام هستآیدی شم اینه@meshkat_group1
mamiii_arsam عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 7982 اخه بستگی داره خوراکی یا چیزای دیگع میخوایبعدشم برو فروشگاه همه قفسه هارو نگاه کن میدونی دیگه چی لازم داری یانهمن مثلا چندشب پیش رفتم مایع لباسشویی و تاید و روغن و چندتا خرت پرت خریدم چیزایی که داشتم نخریدم مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
زینببانو عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 9800 سلام هرکسی هر سوالی تو هر زمینه ای داره درسی، پزشکی، کرونا، مذهبی، حقوقی قضایی، موبایل کامپیوتر و... ... ای بابا اح😠 گفتند که عاشقی و دیوانه ای! در باب خیال و خم ابروی که ای؟ گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم سید علی الحسینی الخامنه ای❤
kaz عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 6174 شوینده.خمیر دندان .ژیلت ماکارانی سویا چای خشک و قند و روغن انواع حبوبات گوشت و مرغ رب گوجهرشته فرنگی .رشته خمیری دیگ هر چی ک لازمه و استفاده میکنید برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
perans_m عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 2071 .صابون یاشامپو بدن.شامپو سر.وایتکس.جوهرنمک یاهمون جرمگیر.مایع دستشویی.مایع ظرفشویی.شیشه پاک کن.گوش پاک کن.پودردستی وماشینی یا مایع لباس.خمیر دندان.تیغ.دستمال رومیزی .دستمال توالت.اینا از شوینده هاست
perans_m عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 2071 خوراکی هم که مرغ .گوشت.سویا.چای.سوسیس.پنیر پیتزا.ذرت بخار پز .وسایل صبحانه.ماکارونی.رشته سوپ.رشته آش.سس سفید قرمز.....لبنیات.روغن.رب گوجه.قند .شکر برنج .حبوبات.من هر کدوم از وسایلام داره تموم میشه یا زاپاس ندارم همون موقع یادداشت میکنم