2777
2789
عنوان

خار دارم من 😒😒😒😑😑

672 بازدید | 80 پست

واقعا فکر نمیکنم عشق و ازدواج خیلی چی  خاص وجالبی باشه که من هیچ مورد و خواستگاری ندارم 🥺🥺😢 چون بقیه با هر سن و تیپی خواستگار دارن .دو علت براش پیداکردم یک اینکه اصلا تو اجتماع نیستم دو اینکه هیکل جذابی ندارم چرا ؟ چون لاغرم بدون برجستگی 😑😑😑😑 الان میاید میگید ازدواج بده و .... خب هرکس عقیده ای داره منم داره ۲۰ سالم میشه .... میدونم زیاد نیست ولی کمم نیست . اگه ۴ سال دیگه قرار بود ازدواج کنم حداقل الان باید آشناییمون شکل میگرفت😑😑😑 اینروزا اعصاب خودمم ندارم و دانشجوام و صبح تاشب ته اتاق تاریک 😒😒😒

پریروز عروسی یکی بودیم با ۱۹ سال سن و ۱۶۰ سانت قد ۴۷  ۸ کیلو بود ...پس دیگه چیزی نمیگم...خودت پی ببر ب منظورم

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلی بلی 😐

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

والا ماهم که ازدواج کردیم هیچ گلی به سرمون نزدن هیچ تازه افسرده و مریض هم شدیم.😕

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

اوووو ۴ سال واسه اشنایی زیاده ها.

من خودم در عرض ۵ ماه خواستگاری و مراسم نامزدیم و عقدم و عروسیم شد.

بعدم سنت کمه. عجله نکن عزیزم. خودتم که گفتی تو اجتماع نیستی. خوب اینم بالاخره موثره. البته من کاملا سنتی ازدواج کردم و از طرف کسی یعنی واسطه شدن بینمون.

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

Dr_ravani11  تلگرام پیام بده  پشیمون نمیشی

😂😂😂😂😂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
متاسفانه جامعه هم از جوونا حمایت نمیکنه ،کسی تن به ازدواج نمیده سخت شده شرایط

اره اینو راست میگی واقعا

باز کرونا از نطر خرج عروسی و اینا خیلی کمک کرد به جوونا. ولی خوب خونه و اثاث که دیگه کرونا و غیر کرونا نداره

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دقیقا به چی میخندی 

به همین اعتماد به سقفتون