2777
2789
عنوان

معجزه ورزش

3211 بازدید | 10 پست

میدونم خیلیاتون ورزشکارید و ورزش جزء روتین روزانتونه

ولی به عنوان یک فرد تنبل در امر لاغری و ورزش باید بگم که چند روزه دارم حرکت های هوازی و قدرتی باهم انجام میدم چه چیز خوبیه!

تو عمر بیست و خورده ای سال این حس خوب نسبت به ورزش رو تجربه نکرده بودم

یعنی هفت ساله میگم من باید شکم و پهلو و بالاتنه ام رو آب کنم ولی نهایت تحرکم پیاده روی بوده

بعد این حرکت های موضعی شکم هست ، اونا رو قبلنا یه بار انجام میدادم به نفس نفس میفتادم دیگه انجام نمیدادم

الان چند روز گذشته و دارم بی وقفه ادامه میدم...روز به روز برام آسون تر و شیرین تر میشه ...اصلا خودم باورم نمیشه حرکتی که روز اول اشکم رو درآورد راحت بشه برام

خلاصه اومدم بگم ورزش کنید

بعدم اینکه انگیزه من همیشه، سایز لباس و اندام قشنگ بود ... این به تنهایی تا الان کمکی نکرد بهم 🤣🤣

حالا چیزی که باعث شد مصمم بشم رفتم youtube این ویدئوهای لاغری رو هی دیدم قبل و بعدشون رو دیدم، انگیزم بیشتر شد...البته بگم انقدر تنبلم که یک هفته فقط داشتم ویدئو میدیدم تا رو ناخودآگاهم تاثیر مثبت بذاره 😅

خب دیگه طولانیش نمیکنم الآن میگین حوصلمون نگرفت بخونیم...ولی ورزش کنید. 😁

تو یوتیوب سرچ کنید reduce size , before and after result

کاش منم انگیزش رو داشتم :(

هرچند وقت یه بار جوگیر میشم ۱ روز ورزش می‌کنم، بعد دوباره ولش می‌کنم 😑💔

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ورزش کنم شکمم کوچیک شه صورتمم لاغر میشه؟

بله حتی غبغب هم آب میشه

کلا ورزش ادمو خیلی جذاب میکنه

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
من ورزش کنم شکمم کوچیک شه صورتمم لاغر میشه؟

من خیلی خوندم راجع به رژیم و ورزش

میگن ورزش کنار تغذیه سالم ( نه صرفا رژیم) جواب میده یعنی فست فود و چربی و شکر بخوری ورزش کنی چندان اثری نداره

بعدم لاغری صورت با ورزش نمیشه

با رژیم صورت لاغر میشه

البته ویدئوهای یوگای صورت هم هست توی یوتیوب...میتونی نظراتشونو بخونی که کدوم حرکت بیشتر نتیجه میده

میخوای صورتت لاغر بشه یا نشه؟

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده 

شماره دکترمو میزارم کارش عالیه . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶