2789

دکتر پریسا مولایی کارشون واقعا خوبه من یکی از دوستام مشکل مادرزادی قلبی داشت برای درمان پیشش رفت بود

الان مشکلش برطرف شده ولی هنوزم تحت نظرشونه من خودم چند باری باهاش رفتم خیلی دکتر خوب و مهربونیه 

اگه بخوای شماره تماسشو برات میگیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من فقط دکتر پریسا مولایی رو میشناسم که کارشونم خیلی خوبه من خودم برای مشکل قلبی که داشتم پیششون رفتم 

اگه توی این شرایط کرونا سخته بری مطب مشاوره آنلاینم دارن که خیل راحت می تونی ازشون مشاوره بگیریhttps://mavarateb.com/doctor/دکتر-پریسا-مولایی

سلام به نظر من بهترین دکتر قلب  تو تهران دکتر ثابتی هستن ... مرجان ... 
پدربزرگ من در حال مرگ بود و مرکز قلب هم جوابش کرده بود که ایشون رو به ما معرفی کردن و حقیقتا با تبحری که دارن پدرم رو نجات داد 
مطبش یادم نیس فک کنم تو بلوار آیت اله کاشانیه 

من ی دکتر میشناسم اسمش لیا میرصفایی نمیدونم الان مطبش کجاست ولی خیلی دکتر خوبیه یکی از مربی هام برای اکو قلبی معرفی کرده بود دکتر میرصفایی بهم هم خیلی خوش اخلاقه و هم با تجربه اسمشو سرچ کنی میاره 

دکتر سید رضا هاشمی بهترین پزشک قلبه ببرید پیش ایشون مطبش میدان کاج ساختمان پایدار طبقه دوم واحد 202  و تلفنش هم 22369367 

ایشون پدر من رو که امثال ماندگار جواب کرده بودند نجات دادن، باوجدان،. با اخلاق و بسیار منصف هستند 

دکتر درمان  سرطان پروستات دکتر کشمیری متخصص عالی هستند بابام سرطان گرفته بود پروستاتش غده و تومور بزرگی شده بود بردیمش بیمارستان مسیح دانشوری و تحت نظر  اقای دکتر کشمیری و بستری کردن بابای منو تحت پیگیری های اقای دکتر کشمیری و شیمی درمانی کردن بابای منو بهترین دکتر هستن دکتر با اخلاق و صبور و حرفه ای هستن با تجربه زیاد