2777
2789
عنوان

یه سوال

63 بازدید | 6 پست

امروز تو ایستگاه اتوبوس یه خانمی بود میگفتش دخترش سال اول رفته زیست شناسی سلولی مولکولی ( ژنتیک) اورده اونم دانشگاه ازاد . میگفت ترمی ۳ میلیون و خورده ایی . گفتم بهش کاش یه سال میزاشتی میموند شاید دولتی میاورد . گفتش نه و از این جور حرف ها . به نظرتون کار درستی کرده؟ اخه رشته اش هم درست حسابی نیس؟ تازه با اون همه هزینه و خودش خانمه تو ایستگاه منتظر اتوبوس تو سرما ؟

اولا به ما چه دوما رشتش خوبه من دوس دارم شاید دختره هم دوست داره ک رفته سومنشو یادم رفت ولی در کل خوبه ک کاش من ب جاش میرفتم

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینده کاری نداره

ولی علم خوبیه منم گفتم برم ی چیز ک اینده داشته باشه الان متاسفانه بش اصلاعلاقه ای ندارم...مهم اینه ک خوش باشی

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
ولی علم خوبیه منم گفتم برم ی چیز ک اینده داشته باشه الان متاسفانه بش اصلاعلاقه ای ندارم...مهم اینه ک ...

علم بدی نیس . مگه من گفتم بده .  ولی خب واسه چی باید پولتو واسه رشته ایی بدی که شغل نداره . اونم با شرایط مالی نه چندان عالی

2827
2791
2779
2792