2789

مثه بقیه واکسنا،من اینجا همش میخوندم که بچه تا دو روز نمیتونه راه بره فلان🤦🏻‍♀️،ولی بچه من از اول تا آخر راه رفت هیچ مشکلی نداشت 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
مثه بقیه واکسنا،من اینجا همش میخوندم که بچه تا دو روز نمیتونه راه بره فلان🤦🏻‍♀️،ولی بچه من از اول ...

تب نکرد؟ دختر من فک کنم واسش بد زدن همون اولش تا نیم ساعت هی پاشو میگرفت و گریه میکرد  بعدش ساکت شد بازی کرد الانم غذاشو خورد خوابید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واسه بچه های من نسبت به بقیه واکسنا سختر بود.تا دو روز وحشتناک درد داشتن حتی پوشکشون رو عوض میکردم از درد بیهوش میشدن تب هم زیاد داشتن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
تب نکرد؟ دختر من فک کنم واسش بد زدن همون اولش تا نیم ساعت هی پاشو میگرفت و گریه میکرد  بعدش ساک ...

پسر من سر تمام واکسناش( بجز یک‌سالگی) شب تنش داغ میشد ولی خو تا ۳۸/۵ می‌رسید استامینفون میدادم صبح خوب میشد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
واسه بچه های من نسبت به بقیه واکسنا سختر بود.تا دو روز وحشتناک درد داشتن حتی پوشکشون رو عوض میکردم ا ...

یا ابوالفضل،من بودم سکته میکردم از ترس

پسر من سر تمام واکسناش( بجز یک‌سالگی) شب تنش داغ میشد ولی خو تا ۳۸/۵ می‌رسید استامینفون میدادم صبح خ ...

خدا نگهش داره واست عزیزم دختر من سر واکسن ۶ ماهگی اذیت شد فقط بقیه شو نه خدا این یکی ام بخیر بگذرونه😔

خدا نگهش داره واست عزیزم دختر من سر واکسن ۶ ماهگی اذیت شد فقط بقیه شو نه خدا این یکی ام بخیر بگذرونه ...

عزیزم‌ خیالت راحت،این فرقی با واکسنای دیگه نداره فقط شاید یه ذره پای بچه درد بگیره

ترس چرا؟؟

بچه بیهوش بشه ترس نداره؟