2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نمیخام 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
چقد کم توقع گل زیاد دارم دوست ندارم

همیشه ابراز علاقه و بوس رو داریم ولی من هیچ توقعی ندارم ازش همینکه دوستم داشته باشه کافیه آدم وضعش خوب باشه بهترین کادو هارو میتونه بگیره بدون اینکه زنشو بخاد

حامله شدم ولی نموند ساک بارداریم خالی .ان شاالله باز باردار میشم
همیشه ابراز علاقه و بوس رو داریم ولی من هیچ توقعی ندارم ازش همینکه دوستم داشته باشه کافیه آدم وضعش خ ...

اره ولی این مناسبتاام یه تنوع و هیجانی میده به زندگی منو شوهرم منتظر همچین مناسبتایی هستیم تا یک جشن بگیریم دلمون باز شه

شوهرمن برا ولنتاین پارسال قلیون خرید برام😂😂چقد خوشحال شدم سر اون😂😂

😂😂😂 ما انواع اقسام قلیونا تو خونمونه هرجا میریم شوهرم یکی میخره واسه یادگاری قلیونی ام نیستیم زیاد😂🙁

اره ولی این مناسبتاام یه تنوع و هیجانی میده به زندگی منو شوهرم منتظر همچین مناسبتایی هستیم تا یک جشن ...

بله درسته می‌خره اونم برام یا گل یا طلا یا لباس هیچی ب من نمیگه یا نمیپرسه ازم یدفع سوپرایز میکنه

حامله شدم ولی نموند ساک بارداریم خالی .ان شاالله باز باردار میشم

ما هم کادو آنچنانی نداریم پارسال یه انگشتر نقره و یه ساعت خرید امسال هم گفتم بهش عطر و لوازم آرایشی بخره برام

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗