2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز از پری گذشته؟

منفیه گلم هاله بعد چند دقیقه افتاد؟

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
پس چرا اونجوریه

هاله پس از خشک شدنه 

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
پس چرا اونجوریه

چطوری

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
از پری هشت روز میگذره البته تنبلی دارم 

خوب اشکال نداره ولی باید از موعدت پررنگ تر میشد انشاالله باردار باشی 

پس فردا یکی بزن اگه پررنگ تر شد بارداری 

چشم

چشمت بی بلا گلم انشاالله باردار بشی تاپیک خوشحالی بزنی منم بیام😍

عزیزم از یه ماما کمک بگیر اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای باردار بشی.

من اول خدا بعدش با داروهای دکتر فریبارحیمی که توی اپلیکیشن پزشکی مشورپ هست حامله شدم.

تازه پیج هم زده.

fariba.rahimi.midwife@

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز