2821
2789

سنا گل 

پودر پیدرولاکس هم معجزه میکنه ولی نمیدونم برای کودکان هست یا نه.همون سنا گل رو بدید.روش نسخه هست.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
سنا گل  پودر پیدرولاکس هم معجزه میکنه ولی نمیدونم برای کودکان هست یا نه.همون سنا گل رو بدید.رو ...

پودر پیدرولاکس ،شربت لاکتولوز ،شربت سی لامس ابنارو میدمش 

ولی تاثیرش اونقد نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر پیدرولاکس ،شربت لاکتولوز ،شربت سی لامس ابنارو میدمش  ولی تاثیرش اونقد نیس

پیدرولاکس میدید و تاثیر نداره؟

دکتر من چند سال پیش واسم شربت پروفیل نوشت یه قاشق همراه پیدرولاکس میخوردم بعد از صبحانه

اون عالی بود

سِنا گل که گفتم هم عالیه

حتی برگ سَنا هم اگر دم کنید خیلی خوبه

پیدرولاکس میدید و تاثیر نداره؟ دکتر من چند سال پیش واسم شربت پروفیل نوشت یه قاشق همراه پیدرولاکس می ...

سناگل همون شربت سی لاکس از سنا گل هستش ،میدونی گل آب به روتون دستشوییش سفته الان رفت ولی خوب سفته اذیت میشه 

با دادن آلو بخارا و شربت انحیر اینا میرع ولی سفته ،برگ سنا هم یه بار بهش دادم ولی تاثیر نداش 

سناگل همون شربت سی لاکس از سنا گل هستش ،میدونی گل آب به روتون دستشوییش سفته الان رفت ولی خوب سفته اذ ...

اها صحیح میفرمایید منظورتون سی لاکس بود تو پست قبلی..متوجهش نشدم اونموقع🤦🏻‍♀️

بله متوجهم

عذر میخوام که صریح عرض میکنم 

الان اون مدفوعی که در روده مونده سفت هست و باید دفع بشه

بعد از اون باید رژیم غذایی رو بهبود بدید

آب زیاد بخوره حتی اگه شده بزور،روغن زیتون در غذاهاتون استفاده کنید و یک قاشق همراه غذا بخوره.صبح که بلند میشه از خواب،یه لیوان آب ولرم میل کنه.طی یک ماه نهایتا نتیجه میگیره انشاالله

لبنیات رو از برنامه غذاییش حذف کنید بطور کل

شیر و انار و چیزای خیلی ترش یا شور بهم میزنه سیستم گوارشیش رو.

پزشک من میگفت که روز اول یه پارچ اب اماده کن و یه پیدرولاکس کامل رو توش حل کن و لیوان لیوان هر چند دقیقه یا ساعت بخور یک شبه که سرعت درمان زیاد بشه.

اوضاعم خیلی وخیم بود ولی الان خداروشکر کاملا خوبم.انشالله اگر دخترتون رعایت کنه خوب خوب میشه🌱

سناگل همون شربت سی لاکس از سنا گل هستش ،میدونی گل آب به روتون دستشوییش سفته الان رفت ولی خوب سفته اذ ...

روغن زیتون بریز تو غذاش اینقد بهش شربتای شیمیایی نده اساسی درمانش کن 

اها صحیح میفرمایید منظورتون سی لاکس بود تو پست قبلی..متوجهش نشدم اونموقع🤦🏻‍♀️ بله متوجهم عذر میخ ...

یبوستت کامل درمان شد؟کدوم شهری اگه تهرانی اسم دکترتو بگو راستش من ببخشیدا اصلا شکمم کار نمیکنه فقط حس دسشویی دارم جدیدا که فقط با شیاف کار میکنه خیلی ملین و اینا خوردم فقط بارم ببخشید سفت نیست اما اصلا کار نمیکنه 

یبوستت کامل درمان شد؟کدوم شهری اگه تهرانی اسم دکترتو بگو راستش من ببخشیدا اصلا شکمم کار نمیکنه فقط ح ...

سلام

بله عزیزم

خیر من اهواز هستم و همین جا درمان شدم

تغذیه‌ات چطور هست؟

صبح ها اگر بتونی یک لیوان آب گرم میل کنی و ۵ دقیقه حتی اگر احساس دفع رو نداری،روی دستشویی فرهنگی ترجیحا بشینی،عالیه،برای من فوق العاده بود.

گاها ۳ الی ۴ هفته هم دفع نداشتم،پزشکم میگفتن که ممکنه کارم به عمل بکشه چون اصلا اوضاع خوبی نبود اما با همین کارهای به ظاهر کوچیک درمان شد.

باید حداقل ۲/۳ بار در هفته دفع داشته باشید.

سبزیجات هم در کارکرد روده موثر هستن.

دلیل عمده یبوست بی تحرکی هست.حتما در روز ورزش کن.

بنظر بنده شیاف ملین رو قطع کن.روده رو تنبل میکنه و عوارضی به دنبال داره.

تا حالا دارویی مصرف کردید؟

من پیدرولاکس رو خیلی پیشنهاد میکنم.

سلام بله عزیزم خیر من اهواز هستم و همین جا درمان شدم تغذیه‌ات چطور هست؟ صبح ها اگر بتونی یک ل ...

اینقد اب گرم خوردم منیزیم هیدروکساید خوردم انگار نه انگار از بس زور میزنم تموم پشتم تیر میکشه و درد میکنه میترسم سرطانی چیزی داشته باشم اینقد کاهو خوردم از کاهو زده شدم این پودر و میشه تو شیردهی خورد؟مشکل من اینه قطش کنم برمیگرده اینا فقط شکممو شل میکنن اما همچنان دفع ندارم راستی پودر موسیلیوم هم خوردم دکتر داد 

2823
2791
2779
2792