2777
2789
@منتظرررررظهور   عزیز اینو بخونین سایت نمناک هم عالیه

عزیزم راستش دعا میکردم که راهی باشه که نرفته باشیم... 

من و همسرم با هم این اعمال رو انجام میدیم. به نظر شما چرا تا حالا ج نگرفتم؟ 

چله نماز استغفار رو هم الان مجدد داریم انجام میدیم... حتی مشهد هم در طول چله رفتیم... 

توروخدا برام دعا کنین. من یه تحربه تلخ زایمان ناموفق هم داشتم... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم راستش دعا میکردم که راهی باشه که نرفته باشیم...  من و همسرم با هم این اعمال رو انجام مید ...

عزیز همه ی راه هارو رفتین؟ راهکار آیت الله بهجت چی؟ 

همون انگشتر رو انجام دادین😢؟

الهی زود تر نتیجه بگیرین به حق حضرت ابولفضل

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز همه ی راه هارو رفتین؟ راهکار آیت الله بهجت چی؟  همون انگشتر رو انجام دادین😢؟ الهی زود ت ...

اره عزیزم.

فقط انگشتر رو انجام ندادیم. 

الانم کارم به عکس رنگی کشیده. 11 ماهه زایمان کردم اما دستم خالیه هنوز. توروخدا برام دعا کن. خیلی درمونده شدم. 

گاه واقعا میترسم... میگم چرا راهی که خدا گفته رو میرم اما نمیرسم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اره عزیزم. فقط انگشتر رو انجام ندادیم.  الانم کارم به عکس رنگی کشیده. 11 ماهه زایمان کردم اما ...

ای قربون دلتون بشم😢انگشتر رو هم انجام بدین... کلی هم استغفار کنین.... عزیز هرجا بتونم راهکار پیدا کنم بهتون میگم. 

راستی به طب اسلامی و سنتی سر زدید؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ای قربون دلتون بشم😢انگشتر رو هم انجام بدین... کلی هم استغفار کنین.... عزیز هرجا بتونم راهکار پیدا ک ...

چشم عزیزم. استغفار رو که بهش محتاجم. هر بار هم که پریود, میشم میگم باید پاک تر شم که خدا بهم بنده اشو ببخشه... 

ممنونم که به یادمی... خدا حفظت کنه و گره به کارت نیفته. 

طب سنتی راستش نه. چون من اصلا چیزایی که اونا میگن نمیتونم بخورم. از طرفی خداروشکر خودم مشکلی ندارم. فولی بالغ دارم. اما نشده تا الان. خدا شوهرمو واسم قوی کنه. 

توروخدا دعام کن. میخوام برم عکس رنگی. دعا کن سالم باشه و بعدش باردار شم و پسرم برگرده. کارم به جاهای باریک نکشه

چشم عزیزم. استغفار رو که بهش محتاجم. هر بار هم که پریود, میشم میگم باید پاک تر شم که خدا بهم بنده اش ...

چشم عزیز دل 

فردا به نیت حاججتون برای شهید صفری زیارت عاشورا میخونم🥺میشه وقتی رفتید عکس رنگی بهم جوابشو بگید؟ 

عزیز دل یکی از فامیل های ما با دارو های ایرانی و اسلامی بچه دار شد،

فکر نکنم ضرری هم داشته باشه.... چون گیاهیه😍😘البته باز هر جور صلاح میدونین

چشم عزیز دل  فردا به نیت حاججتون برای شهید صفری زیارت عاشورا میخونم🥺میشه وقتی رفتید عکس رنگی ...

ممنونم دوست خوبم

خدا خیرتون بده. زیارت تون قبول ان شاءالله. 

چشم عزیزم. چهارشنبه بعدی میرم. توکل به خدا. از یه طرف از سالم نبودنش میترسم از یه طرف شوهرم میگه تو زایمان کردی سالمی مشکل همون اسپرمه... با خودم میگم اگه سالمم چرا پس نمیشه؟ 

درمونده شدم به مولا

ممنونم دوست خوبم خدا خیرتون بده. زیارت تون قبول ان شاءالله.  چشم عزیزم. چهارشنبه بعدی میرم. ت ...

فداتون بشم من😘😘والا من که زیاد سر در نمیارم از این مسائل... ولی آن شالله هرچیزی که باعث گره افتادن بوده حل شه😍

تروخدا بچه هاتون رو سقط نکنین . یکی از فامیل هامون زعفران خورد بچه اش سقط نشد و ناقص به دنیا اومد ، الان اوتیسم داره . اون بچه گناه داره . شاید دیگه اصلا باردار نشی ، قسمتت بوده عزیزم .. این کار رو نکنین بدبخت میشی