2777
2789
عنوان

مادرم منو نمیخواد🙃

549 بازدید | 7 پست

من ۱۹ سالمه امسال پشت کنکوریم توی یه روستای کوچیک زندکی میکنم که همه همو میشناسن دیشب عروسی دوستم دعوت بودم و تا دیر وقت طول کشید وقتی اومدم خونه مادرم هزارتا فحش بهم داد و سرم داد زد منم خوابیدم تا صبح دوباره شروع کرد به دعوا کردن بهم گفت فکر کردم کسی دزدیدت گفت اگه بدزدنت و بکشنت هیچی خداروشکر ولی اگه باعث بی آبروییمون بشی پسرام دیگه روی بیرون رفتن از خونه رو ندارن بهم گفت هرچی زودتر ازدواج کن و از اینجا برو دیگه نمیتونم تحملت کنم هیشکیو ندارم نمیدونم چیکار کنم نمیدونم گناهم چیه😓💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من چهل سالمه مامانم از روزی ک بدنیا اومدم منو نخواست به زور شوهرم داد وقتی طلاق گرفتم منو خونش راه نداد تو ماشینم میخابیدم دوباره ازدواج کردم بچه دار شدم نه سیسمونی داد نه کمکم کرد اما الان یه ماهه تصمیم گرفتم دیگه سراغش نرم جای همه مادرا بهشت نیست 

من خیلی بهش فرصت دادم منو دوست داشته باشه اما روز ب روز جلوش کوچیک تر شدم بنظرم توهم باخودت تکلیفت روشن کن بجای غصه خوردن یه مسیر درست برای خودت پیدا کن و ازشون بگذر دور شو من معتقدم خدا یجا واست یه شرایط خوب مهیا کرده 

دوستان لطفا کسانیکه تو این شرایط نیستن اصلا نظر ندن چون نمیتونن درک کنن چیزی میگن ک دل آدمو میرنجونن

2790
2778
2791
2779
2792