2777
2789

گفتن از ترم بهمن حضوری میشه دانشگاه الان من موندم چی بخرم کیفم چ مدلی باشع بهتره تو تابلو اعلانات زده بودن که اونایی ک چادرین میتونن روسری سر کنن موندم روسری سرم کنم یا مقنعه 

محض رضای خدا بیاین بگین چی لازمه بخرم جامدادی میخام یا ن؟روسری بهترع یا مقنعه؟کیف دوشی بهتره یا کوله😐

مقنعهههه صد درصددددد

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم با چادر روسری سر میکردم، و همه دوستای چادریم هم روسری میپوشیدن. در مورد کیف اگه چادرت آستین داره کوله خیلی خوبه و دو تا از دوستای چادریم همیشه کوله مینداختن، من ولی کوله رو فقط لپ‌تاپ بردنی مینداختم. جامدادی و انواع خودکار رنگی میتونی داشته باشی. اگر عادت دارید تو خونه جزوه پاک نویس کنی یه سر رسید ببر. اگر تو همون کلاس جزوه می‌نویسی که کلاسور. 

موفق باشی 

در انتظار فرشته کوچولومون

من چادری بودم تو رشته مهندسی : جا مدادی داشتم چون خودکار چند رنگ و پاک کن و اتود و خط کش داشتم 

چادرم ساده ایرانی بود ولی بعضیا ملی و دانشجویی هم سر میکنن ولی من با ساده راحت بودم چون کش داشت 

کیفم دوشی بود چون به کلاسور و یه شیشه آب و ماشین حساب و کیف پول و چندتا خرت و پرت توش بود 

کوله به هیچ‌ وجه ننداز 😐 

روسریمم رنگی بود و مدل دار میبینم که دوستام خوششون میومد ، یعنی یه سه گوش که طرح داشت اغلب رو مینداختم جلو 

مقنعه هم سر میکردم 

لباسامم جوری انتخاب میکردم که باهم ست بشه 

آرایش هم نمی‌کردم چون پوستم خوب بود ، پینشهادم اینه آرایش نکن و به جاش از شوینده و تونر مناسب پوستت استفاده کن