2821
2789
عنوان

من حاملم؟

477 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من اون ماه امپول بارداری زدم و ۱۵ روز بعد پریود شدم 

ینی در ماه دو بار پریود شدم 

الان ۱۴ روز مونده ب پریود بعدیم سینه هام به شدت درد میکنه جوری ک میزنه به زیر بغلم سنگین شده ینی دردش از پریودی بیشتره زیر دلم سفت شده و تیر میکشه

بعد جالب اینجاس من همیشه شبا خوابم نمیبرد اما دیشب ساعت ۱ خوابم برد و ۹ صبح بیدار شدم یکم حالت خستگی دارم و صبح که از خواب بیدار شدم تا الان دهنم مزه اهن میده کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ۱۴ روز مونده به پریود یعنی اگه طبق محاسبات پیش بری تازه تخمک گذاریه خیلی پیش رفته باشی لقاح اتفاق افتاده که اونم علائم نداره 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

فک میکنم بله، به احتمال خیلی زیاد. بازم صبر کن. 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

مزه اهنو که موقعهایی پریودیم ادم داره یوقتها 

علایم پریودی بارداری خیلی شبیهن

یعنی اصلا نمیشه دل خوش کرد به علایم  ففط از طریق بی بی چکو ازمایش مبشه فهمید 

من تهوعم میگیرم قبل از پریودی سر درد  سینه درد و...

سالها دویدمو نرسیدم 💔

نه روز از اقدامم میگذره وهمین علائم رودارم روز چندم ازمایش بارداری بدم؟شمامیدونین؟

اونم بستگی به هورمون داره 

چون زود بزنید یا ازمایش بدین ممکنه خطا داشته باشه کمش میگن دو هفته ازاقدام گذشته باشه که اونم شابد نشون نده 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

مزه اهنو که موقعهایی پریودیم ادم داره یوقتها  علایم پریودی بارداری خیلی شبیهن یعنی اصلا نمیشه ...

نه من اصلا بار اولمه دهنم مزه اهن داد اصلا خودم تعجب کردم زدم تو نت دیدم علایم بارداریه

الان زوده بی بی چک زیر هفت هفته نشون نمیده

دوهفته بعد لقاح بیبی چک میتونه مثبت باشه

میشه هفته چهارم بارداری

اگر چهارده روز تا سیکل بعدی دارید، احتمالا الآن تخمک گذاریتون هست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.