2777
2789
عنوان

ترس فراوون

212 بازدید | 18 پست

سلام دوستان همین الانه الان عضو سایت شدم. تنها جایی ک احساس کردم میشه خالی بشم. داستان ازین قراره 23سالمه.نزدیک عروسیمه موهامو ب شدت دوس دارم خیلی بلنده تا کمرم. 

دختر داداشم 5سالشه و عادت داره بیاد خونه ما بمونه یکی دو روز

دوماهی میشد نیومده بود. این دفعه بهونه گرف و اومد شب خوابیدیم هیچی نشد فرداش دیدم سرشو زیاد میخارونه نگا کردم دیدم بلللللههههه متاسفانه هم شپش و هم تخمشو دیدم با اینکه بچه تمیزیه و سه روز یبار حموم میره اما هم بازی مدرسه ای زیاد داره...یکی دو ساعت بعد بردیم خونشون توی این مدت سعی کردم رعایت کنم

برگشتیم تمام رختخوابایی ک استفاده کردیمو جارو برقی کشیدیم. رو بالشی هارو در آوردیم بالش هارو هم جارو کشیدم لباسارو انداختم ماشین هرچیزی ک دس زده بود کردم توی نایلون گذاشتم گوشه حمام تا بشوریم...کل خونه هم جارو زدیم.منو مامانم موهامونو رنگ گذاشتیم ک اگ اومده باشه تو سرمون اول کاری بمیره آخه خوندم خودش توی رنگ خفه میشه میمیره رفتم حمام هیچی از سرم نریخت..اما مسئله مهم اینه شب کنار منو مامانم خوابید و خب نزدیک بود...با تمام این مسائل ب شدت میترسم بگیرم ازش، برام وحشتناکه موهامو کوتاه کنم 5سال تو خوابگاه دانشگاه همه جوره مواظب بودم و موهامو سلامت نگه داشتم تا الان. برام مرگه چیزیشون بشه و کوتاه کنم. دارم دیوونه میشم خیلی ناراحتم. راهی هس مطمئن بشم؟ برای پیشگیری چیکار کنم؟ 

ببین سس بزار سرت بمیرن زنده هاش 

از این شونه های مخصوص بگیر 

بعد موهاتو با سرکه نم دار کن کل موهاتو یا خیس 

با اون شونه هه از کف سرت بگیر بکش تا پایین موهات 

تا موقعی که مطمعن بشی نداری ادامه بده 

لعنتی چقد زیاد شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم شامپو آنتي لايس هگور يا ايروكس سثيا هر برندي فرق نداره مهم آنتي لايس باشه بخر و هفته اي يكبار تا دو بار بزنين همگي

نيم ساعت كف روي سر بمونه و تو چشمها نره

كامل رفع ميشه

هم شما هم مادرتون موهای هم رو چک کنید ،اگر تخمش باشه مشخصه 

اگر خدای نکرده چیزی دید ،تنباکو از عطاری بخر بجشون ،ابش رو صاف کن ،وتمام ریشه و ساقه وموها وکف سر رو باهاش خیس کن ویه کلاه پلاستیکی بکش روش،بعد ۴_۵ساعت با شونه مخصوص تو حمام شونه کنید ،واینکه تو آفتاب بشنید وبا حوصله تخم رو از موها دربیاید ،چون یه تخم که بمونه زودی بالغ میشه وچرخه ادامه پیدا میکنه 

ما دو سری این روشو امتحان کردیم چیزیمون نشد خوبم شدیم 

بهرحال غيرعلميه

موارد زيادي با عود يا ريزش مراجعه ميكنن

شما عارضه نداشتين نميتونه دليل بر اصولي بودن بشه درثاني وقتي شامپوي گياهيش موجوده و با دوبار مصرف راحت ريشه كن ميشه نيازي به ساير روشها نيست

ببین سس بزار سرت بمیرن زنده هاش  از این شونه های مخصوص بگیر  بعد موهاتو با سرکه نم دار ک ...

آخه الان حتی نمیدونم گرفتم یا ن. هردقیقه موهامو چک میکنم اما چیزی دیده نمیشه خارش خاصی هم ندارم تو سرم الان 24ساعت گذشته. برم دکتر معاینه میکنه ببینه گرفتیم یا ن؟ 

هم شما هم مادرتون موهای هم رو چک کنید ،اگر تخمش باشه مشخصه  اگر خدای نکرده چیزی دید ،تنباکو از ...

چک کردیم اما مشکل اینه مامانم چشاش ضعیفه و با عینکم خیلی چیزای ریزو خوب نمیبینه. عملا هیشکی نیس سرمنو قشنگ چک کنه ب شوهرمم خجالت میکشم بگم🤦🏻‍♀️

دکتر یا مرکز بهداشت چک میکنن این موردو؟