سلام دوستان همین الانه الان عضو سایت شدم. تنها جایی ک احساس کردم میشه خالی بشم. داستان ازین قراره 23سالمه.نزدیک عروسیمه موهامو ب شدت دوس دارم خیلی بلنده تا کمرم.
دختر داداشم 5سالشه و عادت داره بیاد خونه ما بمونه یکی دو روز
دوماهی میشد نیومده بود. این دفعه بهونه گرف و اومد شب خوابیدیم هیچی نشد فرداش دیدم سرشو زیاد میخارونه نگا کردم دیدم بلللللههههه متاسفانه هم شپش و هم تخمشو دیدم با اینکه بچه تمیزیه و سه روز یبار حموم میره اما هم بازی مدرسه ای زیاد داره...یکی دو ساعت بعد بردیم خونشون توی این مدت سعی کردم رعایت کنم
برگشتیم تمام رختخوابایی ک استفاده کردیمو جارو برقی کشیدیم. رو بالشی هارو در آوردیم بالش هارو هم جارو کشیدم لباسارو انداختم ماشین هرچیزی ک دس زده بود کردم توی نایلون گذاشتم گوشه حمام تا بشوریم...کل خونه هم جارو زدیم.منو مامانم موهامونو رنگ گذاشتیم ک اگ اومده باشه تو سرمون اول کاری بمیره آخه خوندم خودش توی رنگ خفه میشه میمیره رفتم حمام هیچی از سرم نریخت..اما مسئله مهم اینه شب کنار منو مامانم خوابید و خب نزدیک بود...با تمام این مسائل ب شدت میترسم بگیرم ازش، برام وحشتناکه موهامو کوتاه کنم 5سال تو خوابگاه دانشگاه همه جوره مواظب بودم و موهامو سلامت نگه داشتم تا الان. برام مرگه چیزیشون بشه و کوتاه کنم. دارم دیوونه میشم خیلی ناراحتم. راهی هس مطمئن بشم؟ برای پیشگیری چیکار کنم؟