2789
عنوان

منییر چجوریه

189 بازدید | 11 پست

من احساس فشار و کیپی گوش میکنم بعضی وقتا شدیده بعضی وقتام کمه ولی تا حالا علامتی از سرگیجع و استفراغ اینا نداشتم .. کسیمیدونه این بیماری منییره یا نه ... رفتم دکتر میگه منییر نیس سکته گوشه اخه سکته گوش  مگه نوسانیه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در مورد منییر اطلاعی ندارم ولی یه نفر تو فامیل سکته گوش کرد سرگیجه شدیدی داشت فشار گوشش هم بالا رفته بود خیلی چندین ماه درگیر این بیماری بود و دارو مصرف میکرد 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
در مورد منییر اطلاعی ندارم ولی یه نفر تو فامیل سکته گوش کرد سرگیجه شدیدی داشت فشار گوشش هم بالا رفته ...

درمان میشه؟ من فک میکنم گوشام التهاب داره ک همیشگی نیس انگار ب ی چیز خاص التهاب پیدا میکنه . نمیدونم شاید مصرف بعضی از غذاها

درمان میشه؟ من فک میکنم گوشام التهاب داره ک همیشگی نیس انگار ب ی چیز خاص التهاب پیدا میکنه . نمیدونم ...

بله سکته گوش درمان میشه ولی پیش یه دکتر خوب برو که تشخیص درست بده با داروهای مناسب

بله سکته گوش درمان میشه ولی پیش یه دکتر خوب برو که تشخیص درست بده با داروهای مناسب

میشع از قومتون بپرسین چ داروهایی مصرف میکردن ممنون میشم بگید واقعا برام حیاتیه

میشع از قومتون بپرسین چ داروهایی مصرف میکردن ممنون میشم بگید واقعا برام حیاتیه

متاسفانه بهش دسترسی ندارم مهاجرت کردن الانم بیمارستان بستریه بخاطر بیماری دیگه

متاسفانه بهش دسترسی ندارم مهاجرت کردن الانم بیمارستان بستریه بخاطر بیماری دیگه

من فشار گوشم فک میکنن خیلی بالاس .. التهاب داره خیلی دارم اذیت میشم ولی سرگیجه ندارم ممکنه منییر باشه یا خیر؟

من فشار گوشم فک میکنن خیلی بالاس .. التهاب داره خیلی دارم اذیت میشم ولی سرگیجه ندارم ممکنه منییر باش ...

عزیزم گفتم من نمیدونم منییر چیه