2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خستم🥺 بی کسی بدترین چیز دنیاست 😔

چرا؟🥺

در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺
چرا؟🥺

از بچگی بابا نداشتم هرکی رسید زد تو سرم حسرت همه چی موند به دلم نشد هیچوقت تو زندگیم وقتی کسی بهم زور میگه یکی پشتم دربیاد اما من بی کسم هیچکسو ندارم هرکی هرچی دلش بخواد بهم میگه کسیم نیست جلوش وایسه مجبورم همینجوری بغض کنم🥺

از بچگی بابا نداشتم هرکی رسید زد تو سرم حسرت همه چی موند به دلم نشد هیچوقت تو زندگیم وقتی کسی بهم زو ...

چرا بغض عزیزم حتما نباید کسی پشتت باشه که خودت از حقت دفا کن عزیزم هیچوقتم از هیچکسی و هیچ چیزی نترس🥺

در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺
چرا بغض عزیزم حتما نباید کسی پشتت باشه که خودت از حقت دفا کن عزیزم هیچوقتم از هیچکسی و هیچ چیزی نترس ...

باور کن هرچقدرم خودت زبون دراز باشی مثل اینک کسی پشتت باشه نمیشه واقعا موندم دلیل خلقت من چیه ؟ برای جامعه ک مفید نشدم گند زدم به زندگی بقیم آخرشم همه ازم ناراضین خسته شدم