2789
عنوان

صاحبخونه

378 بازدید | 11 پست

خانما من شاید ماهی یه بار مهمن داشته باشم اونم چون صاحبخونه خیلی حساسه همیشه گوشزد میکنم که صدا نکنن به بچه های کوچیک،البته خانواده خودمم به دلیل حساسیتشون نمیان، ولی اینجا شاید خیلیا صاحبخونه باشن خواهش میکنم ازشون مستاجر رو درک کنن اگه تحمل ماهی  دوماهی ۴تا مهمونو ندارن خونه اجاره ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازبس بیشعوره ...بگو توام پولتو گرفتی خب

عکس فرستادم ماهی ۲میلیون اجاره میدیم حق نداریم تو راه پله هم کوچکترین صدا کنیم،مهمون خانواده شوهرم هستن ماهی دوماهی یه بار میان ۴،۵نفرن نمیشه که به خواهرشوهرام بگم حرف نزنین واقعا عذابم میدن

جوابشو بدین مگه مفت نشستین....خودشون مهمون نمیاد براشون

خودشون تو این ۲ سال شاید دو بار مهمون داشتن با هیچکس ارتباط ندارن و به همه چی حساسن، ولی جوابشو دادم دیگه سر ماه تخلیه میکنیم

عزیزم یعنی سر و صداتون انقد آزار دهنده س؟یا طبیعیه؟

اگه طبیعیه و رعایت میکنید که خیلی سخته اوضاع..نمیشه که دیگه جیکتون هم درنیاد

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
عزیزم یعنی سر و صداتون انقد آزار دهنده س؟یا طبیعیه؟ اگه طبیعیه و رعایت میکنید که خیلی سخته اوضاع..ن ...

سرو صدا نداریم ۲تا بچه دارم چون حساسیت صاحبخونه رو میدونن خیلی آرومن پسرم افسردگی گرفته انقد گفتیم تند راه نرو با صدای بلند حرف نزنو..... حتی به راه پله هم حساسن که نباید تو راه پله هم میرین بیرون صداتون دربیاد نباید چیزی بزارین تو راه پله بد دیده بشه و...