2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم

293 بازدید | 12 پست

۶ ماه از کات کردنم گذشته و بااینک زمان زیادی گذشته ولی وقتی یک جنس مخالف ازم تعریفی می‌کنه یا احساس میکنم میخواد نزدیکم بشه و مخ بزنه حتی در حین هم کلام شدن باهاش هم حس خیلی بدی دارم هم ب اون طرف مقابل و هم ب خودم و ب هیچ عنوان ذوق و شوق آشنایی و حرف زدن با هیچ کس رو ندارم هرکس نزدیکم میشه احساس بدی دارم نسبت بهش خیلی بد 

ب نظرتون عادیه؟دیگه احساس میکنم عشق و محبتی ندارم ک بخوام انرژی بزارم تو یه رابطه جدید و آشنایی جدید ب هیچ عنوان 

خوب نزار نمیدونم چطور خودتون راضی میشید که هی از این پسر میپرین به بعدی 

فعلا که دارم میگم به هیچ عنوان نمیتونم ارتباط سازی کنم و تمایل ندارم بعدشم شما منو می‌شناسی که جمع میبندی؟زندگی منو دیدی؟ یا منو شناختی؟اگ راضی بودم از این پسر بپرسم ب بعدی وضع الآنم این نبود بعدشم نمیدونم‌چرا این نینی سایتی ها بعضیاشون جانماز آب میکشن پس اون همه آدم تو جامعه کیا هستن نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امثال توان

عاشق استدلالت شدم گوگولی ملوس😂🤭اونی که تاپیک زده منم بعد من شدم جانماز آب کشیده؟فعلااونی که داره جانماز آب می‌کشه و فاز نصیحت که چه عرض کنم بیشتر شبیه عقدس تا نصیحت معلومه کیه😂🤭منکه هرچی هستم مشکلمو مطرح کردم تا دنبال راه حل باشم و حل بشه چون اگر حل نکنم تبدیل میشم ب آدم عقده ای مث تووووو😂😂😂😂

آره بابا امثال ما بد تو خوب و تمیز و پاک و مطهر فقط خدا ب دل تو و امثال تو آدم خوب جانماز آب نکشیده آرامش بده که عقده هاتونو سر امثااااال ما جانماز آب کشیده ها خالی نکنید🤭

برو بابا حوصله بحث ندارم

سادیسم داری مگه؟؟؟چی گفت مگه استارتر حمله میکنی بهش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
سادیسم داری مگه؟؟؟چی گفت مگه استارتر حمله میکنی بهش

عقده ای هست عزیزم کاملا معلومه عقده هاشو از دنیای واقعی میاد خالی می‌کنه تو تاپیک اینو اون ولش کن بزار زر بزنه

عقده ای هست عزیزم کاملا معلومه عقده هاشو از دنیای واقعی میاد خالی می‌کنه تو تاپیک اینو اون ولش کن بز ...

اره معلومه وضعش خیلی خرابه درگیری داره بابقیه اصلا 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
جدو آبادت داره روانی  به تو چه

خودتو درمان کن برای بقیه خطرناکی 

اره معلومه وضعش خیلی خرابه درگیری داره بابقیه اصلا 

😂😂😂😂🤭اعصابتو خورد نکن بابا اینجور آدما کلا سعی دارن آزار درونی خودشونو با بد حرف زدن و به امید اینک حال بقیه رو خراب کنند تخلیه کنن