2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاین کمک کنین

374 بازدید | 22 پست

سلام عشقا خوبین بچه ها من هفت روز از موعودم گذشته اول تست زدم دوروز بعد موعود تستم منفی بود امشب زدم تو عرض دودقیقه هاله انداخت دوبار زدم دوتاشم هاله انداخت سینه هام دردناک شده اولین باره تهوع دارم بالا نمیارم ب شدت گرمم میشه

کو عزیزم من متوجه نشدم

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یکم با دقت نگاه کنی میبینی نمیدونم چرا تو تایپیک عکس و ارسال میکنم کیفیت خراب میشه

تو عکس دومی انگار یه هاله هست

برو بتا بده شاید لقاح دیرانجام شده

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

سلام گلم برو توی اپلیکیشن مشورپ از خانم دکتر فریبارحیمی مشاوره بگیر درعرض دوثانیه جوابتو میده و قشنگ راهنمایی  میکنه.توی پیجش هم مشاوره میده فقط ۳۰ تومن میگیره

خیلی بااخلاق ومهربونه

fariba.rahimi.midwife@