2821
2789
عنوان

رماااان

72 بازدید | 10 پست

رمان جدید میخوام   یه چیزی تو‌مایه های اینا 👇🏻

آواز چکاوک ...گناهکار...قرار نبود...تب داغ گناه...افسونگر ...طلاییه....زیتون ...زنانه یامادرانه

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

من هیچ کدومشون را نخوندم نمیدونم تو چه مایه ای

ولی خب من اینا را که خوندم خوشم اومده

اسرار بچه های سنگی 

یاغی شن ها

علمی تخیلین

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمان چشمهایت  خیلی دوسش داشتم

مرسییی

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
من هیچ کدومشون را نخوندم نمیدونم تو چه مایه ای ولی خب من اینا را که خوندم خوشم اومده اسرار بچه های ...

🤤💛

دلواپس توعم هرچقد میخونم سیر نمیشم 

آره اینم خوندم عالیه ...سلیقت به من نزدیکه بازم نام ببر💛

کلیک کن رمان های عشق ناشدنی | رمان قبول می‌کنم| رمان دلنیای عاشق|  عالیه روی لینک بالا کلیک ...

💜🌼

کارهای عباس معروفی و احمد محمود و دولت‌آبادی رو بخون.

حتما 🤍

2790
2823
2791
2779
2792