خانما همسرم دو روز قبل علائم سرماخوردگی داشت خوب شد،من از صبح آبریزش دارم،از غروب هم بدن درد و لرز دارم
هفته قبل بیرون بودیم یه کم باد بهمون خورد
سرماخوردگیه یا اومیکرون؟
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ما الان از بیمارستان اومدیم پررررررر بود ها با همین علائم. ما هم همین علائم و داریم. برودکتر خودت از پا می افتی سرماخوردگی الان با اویشن و اینا خوب نمیشه من پنج روز فقط دارو گیاهی و اینا میخورم الان پنی سیلین زدم درست شد گلوم
الان دکترا می گن چیزی به اسم سرماخوردگی وجود نداره شما فرض کن کرونا و خودت قرنطینه بکن
لازمه برم دکتر یا با داروهای همسرم بهتر میشم
سرماخوردگیه عزیزم مگه سال های پیش آدما سرمانمیخوردن ،الکی ترس به دلت راه نده در ضمن استراحت کن مایعات زیاد و آب مرکبات مصرف کن مهم تر از همه حتی ذره ای به کرونا فکر نکن تا سیستم ایمنی بدنت مقاوم بمونه و با سرماخوردگیت مبارزه کنه و زود خوب بشی