2777
2789
عنوان

اینا علایم چیه؟

175 بازدید | 25 پست

خانما همسرم دو روز قبل علائم سرماخوردگی داشت خوب شد،من از صبح آبریزش دارم،از غروب هم بدن درد و لرز دارم

هفته قبل بیرون بودیم یه کم باد بهمون خورد

سرماخوردگیه یا اومیکرون؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیگرون

سردرد و گلودرد ندارم،فقط بدن درد و ابریزشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

ما الان از بیمارستان اومدیم پررررررر بود ها با همین علائم. ما هم همین علائم و داریم. برودکتر خودت از پا می افتی سرماخوردگی الان با اویشن و اینا خوب نمیشه من پنج روز فقط دارو گیاهی و اینا میخورم الان پنی سیلین زدم درست شد گلوم

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
الان دکترا می گن چیزی به اسم سرماخوردگی وجود نداره شما فرض کن کرونا و خودت قرنطینه بکن

لازمه برم دکتر یا با داروهای همسرم بهتر میشم

سرماخوردگیه عزیزم مگه سال های پیش آدما سرمانمیخوردن ،الکی ترس به دلت راه نده در ضمن استراحت کن مایعات زیاد و آب مرکبات مصرف کن مهم تر از همه حتی ذره ای به کرونا فکر نکن تا سیستم ایمنی بدنت مقاوم بمونه و با سرماخوردگیت مبارزه کنه و زود خوب بشی

یه شربت عسل و لیمو با دو تا قرص سرماخوردگی بخور، بخواب. تا صبح خوب میشی.

هیچی نیست. امروز خیلی سرد شد هوا. سرما بهت خورده.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃