2821
2789
عنوان

دعااا

123 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خووووبین ...

دوستان میخوااستم ببینم کسی توی کرج دعاا نویس خوب و قدر میشناااسه که دعای محبت و ازدواج بنویسه ...

حقیقتش من با یه آقا پسری صحبت میکنم همدیگرو دوست داریم دوست دارم رابطمون به ازدواج ختم بشه ...

اگر کسی میشناااسه لطفا بهم معرفی کنه کسی ام نمیشنااسه اصلا صحبت نکنه مرررسی 

کسی از شما خوشش بیاد خودش قطعا بفکر ازدواج خواهد بود

شما لازم نیست پیشاپیش شوهر بخرید برای خودتون !  

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

گفتی کسی نمیشناسه صحبت نکنه نمیخوام فاز نصیحتم بردارم

اما وقتی طرف نخواد وقسمت‌نباشه با دعا تاثیری‌نداره اگ بشه هم‌عواقب بدی درانتظارته

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی از شما خوشش بیاد خودش قطعا بفکر ازدواج خواهد بود شما لازم نیست پیشاپیش شوهر بخرید برای خودتون ! ...

این که درست صددرصد بر منکرش لعنت ولی خوب من میخوام این اتفاااااق زودتر بیووفته الانم ک همه ت این کارن ماشالله🤣🤣

گفتی کسی نمیشناسه صحبت نکنه نمیخوام فاز نصیحتم بردارم اما وقتی طرف نخواد وقسمت‌نباشه با دعا تاثیری‌ ...

آره واقعا ! 

زندگی که با یک دعا شروع بشه با یک دعای دیگه هم از بین میره !

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

گفتی کسی نمیشناسه صحبت نکنه نمیخوام فاز نصیحتم بردارم اما وقتی طرف نخواد وقسمت‌نباشه با دعا تاثیری‌ ...

از طرفی اینارم میدونم افسانه جان خیلیم میترسم ولی خیلی به گووشم میررررسه فلانی با دعا ازدواج کرد خیلی خوشبخته این داستانا 

از طرفی اینارم میدونم افسانه جان خیلیم میترسم ولی خیلی به گووشم میررررسه فلانی با دعا ازدواج کرد خیل ...

بشنو و باور نکن....

از طرفی اینارم میدونم افسانه جان خیلیم میترسم ولی خیلی به گووشم میررررسه فلانی با دعا ازدواج کرد خیل ...

عزیزم چطور میدونی خوشبخته تو زندگیش نیستی‌که فقط ظاهرزندگیشومیبینی

کلا این کار درست نیست وقتی طرف خودش دلش به ازدواج‌نباشه

خودت دوس داری کسی ک‌نمیخوای باهاش ازدواج کنی بره برات دعابگیره؟ و با دعا باهاش ازدواج کنی

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا