2777
2789
عنوان

شروط ضمن عقد

587 بازدید | 33 پست

من فعلا قصد ازدواج ندارم برای اینده میپرسم

به نظرتون چجوری باید عنوان کنم که تمام حقوق مثل حق طلاق و حق تحصیل و حق کار و حق سفر و غیره رو میخوام داشته یاشم و طرفم قبول کنه؟

از اونطرف مامانم خیلی بد میدونه این قضیه رو نمیدونم چرا :/

هی میگه من حمایتت نمیکنم اگر خواستی این حق ها رو بگیری

ولی من خیلی روحیه استقلال طلبی دارم در حدی که حتی از پدر خودم خیلی سختمه پول بگیرم معتقدم تا جایی که میشه خودم باید درامد داشته باشم

یا مثلا راجع به حق سفر من شاید اصلا بعد ازدواج هیچ وقت تنها نرم سفر ولی خیلی بهم فشار میاد که اجازه کارام دست یه نفر دیگه باشه.. شما مثلا فکر کن شوهرت بخواد از کشور خارج شه بعد بگن به طور قانونی زنت باید بیاد اجازه بده.. یا شوهرت بخواد درس بخونه بگن زنت باید اجازه بده..میبینید چقدر مسخره و احمقانست؟..بر عکسشم که در جامعه ما متاسفانه رواج داره به همین اندازه مسخره و احمقانست.

من اعتقاد به مشورت دو طرفه توی زندگی مشترک دارم ولی اصلا اعتقاد به اجازه گرفتن و اختیار زندگی همدیگرو داشتن رو ندارم

نگید مردا این حقوقو اصلا نمیدن..دورم زیاد هستن کسایی که تمام حقوقشونو گرفتن

لطفا دلایل دینی نیارید چون من مذهبی نیستم

اونایی که حقوقتون رو گرفتید میشه بگید چیکار کردید؟

بقیه هم اگه نظری دارن بگن 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

اره منم حتما همه ی این حقوقو میگیرم  و حتما ثبت رسمی دفترخونه ای میکنم.خیلیم راحت میگم که این حقوقو میخوام کسی بدش اومد باهام ازدواج نکنه😂😌

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شدیداً موافقم با گرفتن حق حتی اگه مهریه نخوای

خودمم خیلی موافق مهریه نیستم

چون حق طلاق نداشته باشی اگه خدایی نکرده به مشکل بخوری بخوای جدا شی اونقدر میبرن و میارنت که مجبور میشی بگی مهرم حلال جونم ازاد

دختر عموی خودم همینجوری طلاق گرفت...کلی پدرش دراومد یه سال طول کشید مراحل طلاقش پسره طلاق نمیداد بعد اون همه سختی اخر مهریشو بخشد تا طلاق گرفت

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
منم مثل مامانت فکر میکنم  میدون جنگه مگه   والا منم استقلال طلبم ولی مسایل روتین ازدواج ...

قرار نیست جنگی اتفاق بیفته خیلی مسالمت امیز میتونه حل شه این موضوع

در ضمن شروط ضمن عقد هم جزو روتین ازدواجه...چیز غیر قانونی نیست

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
کار خوبی میکنی

😁😁😁✌🏽

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
قرار نیست جنگی اتفاق بیفته خیلی مسالمت امیز میتونه حل شه این موضوع در ضمن شروط ضمن عقد هم جزو روتین ...

روتین منظورم اونی که از ابتدا عرف بوده شروط ضمن عقد که همیشه بوده ولی کسی انچنان تو‌گذشته ازش استفاده نداشته الان هست که انجام میدن 

من به شخصه دید مثبتی ندارم اگه ادم انقدر ترس داره از اینده بهتره ازدواج نکنه راحت تره 

خواهر خودمم همچین شروطی داره 

عزیزم ازدواج اول و اخرش ریسکه هرچقدر سخت یا اسون بگیری مهم طرفته ک باید آدم باشه،منم استقلال طلبم ،اول از همه خودمو از قید و بند مهریه آزاد کردم😄۷سکه مهر بدون هیچ شرط دیگه،چون دیدم شروط ب دردم نمیخوره واقعا پس خودمو سبک نکردم😅انسانیت من خوی حیوانی خانوادش رو بیدار کرد زدن زیر قول خرید خونه(۳۰۰ میلیون پول همسرمم ک قرار بود بذارن روش خونه بگیرن بالا کشیدن گفتن مدرک داری ثابت کن)در حالی ک نصف پول اپارتمانها و ماشینای داداشا و داماداشونو همسرم داده بود و همشون مدیون بودن و قول کمک داده بودن!

مجبور شدم خودم خونه رهن کنم و جهاز کامل ببرم بدون عروسی و خرید و طلا...خلاصه ک ما خونه و ماشینمونم خریدیم همسرم بنامم کرد ولی دوست و دشمن رو از هم شناختیم بدون با کی داری زندگیتو معامله میکنی مهمتر از همچیز روحیه و جوونیته

روتین منظورم اونی که از ابتدا عرف بوده شروط ضمن عقد که همیشه بوده ولی کسی انچنان تو‌گذشته ازش استفاد ...

ترس نیست

من از اینده نمیترسم

من فقط دلم نمیخواد با ازدواج اختیارم دست یه نفر دیگه باشه حتی اگه اون ادم اصلا محدودم نکنه بازم دلم نمیخواد قانونا همچین اجازه ای داشته باشه

حتی اگه 70 سال هم با هم زندگی خوبی داشته باشیم بازم من این حقوقو میگیرم.. نه برای ترس از اینده

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

سلام اسی جون با اجازت لینک گروه واتساپمه لطفا حمایتم کنین خرس ولنتاین هم دارم لوازم آرایش وبهداشتی دارم https://t.me/Gallery_MahsaBeautyhttps://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2n

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    

من حق طلاق و سكونت و اشتغال رو گرفتم

بله قبول كرد البته ما دوست بوديم و خوب همو ميشناختيم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤