2777
2789
عنوان

نکنین خواهشا😐💔

171 بازدید | 22 پست

اقااا انقد حرف از خیانت نزنین انقد حرف از دعوا نزنین اینجا هرکی یه تاپیک بیخود میزنه مثن شوهرش بهش خیانت کرده یا شوهرش هیزه با زنای دیگه چت میکنه بد این تو سایت میاد با خیال راحت تاپیک میزنه😐البت از اینم نگذریم که بعضیام فقط دروغ میگن نکنین حتی دروغشم ک میگین شاید یکی زندگی خوبی داشت شاید یکی با شوهرش خوب بود این همه تاپیک خیانت میبینه حالش بد میشه یا یکی تاپیک میزنه حاملم نمیدونم چی ..اونی ک چن سال حسرت بچه رو داره میخوره دلش میخاد خووو.😐طرف میگه صب اومدم دیدم شوهرم با یه زن دیگه نشسته اونوقت اونی که مجرده دلش میترسه این چیزارو میبینه ..یا یکی دیگه میاد میگه بخاطر شلوار با شوهرم دعوا کردم جم کنین این حرفای چرتو😐😐خیلی عجیبن بعضیا نمی‌فهمم 😐💔

+دیروز توی نمایشگاه یه تابلوی محشر دیدم! _خب چرا نخریدیش؟؟ +یه آینه بود💜✨

ببخشیدگلم حرفتو قبول دارم ولی خیلی از مجردا هستن ک با خانم یااقای متاهل دوست میشن ینی خیلیاشون میدونن و ازدواج میکنن

مزمئنن تاثیر خیلی بدی داره

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب واقعیته،اتفاقا من اینارومیبینم تصمیمم جدی ترمیشه برای تنهایی

بیا اینم تاثیرش.. 😐اعصابم خورد میشه این چیزارو میبینم ک حال بقیم بد میکنن

عزیزم این یه چشمه از کارای و تاپیکای نی نی سایته😐💔

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

اینجوری که هیشکی نباید تاپیک بزنه زندگیه دیگه هزارتا از این اتفاقا روزانه اتفاق میوفته حالا ما چشامونو ببندیم مگه چیزی درست میشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بیا اینم تاثیرش.. 😐اعصابم خورد میشه این چیزارو میبینم ک حال بقیم بد میکنن

خب مگه مغزخرخوردم منیکه تاحالادست نه دوست پسر بهم خورده،نه صیغه شدم و... بعدبرم باکسی ازدواج کنم که بااین واون خوابیده؟؟

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

چه زندگیا که با حرفای نی نی سایتیا داغون نشد اکثرا هم دروغ میگنا طرف انقد عقلش کمه میاد اینجا نظر میخواد به نظرتون طلاق بگیرم یان ۹۰ درصدم میگن اره حتما طلاق بگیر بچتو ول کن شوهرت فلانه شوهرمن خیلی خوبه بابا بسه 

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
ببخشیدگلم حرفتو قبول دارم ولی خیلی از مجردا هستن ک با خانم یااقای متاهل دوست میشن ینی خیلیاشون میدون ...

همین دیگه این چیزا عادی شده انقد ک هرکی اینکارارو میکنه راحت بیان میکنه زشت بودنش از بین میره ..نمیدونم چی بگم واقن

نصفشون واقعا نوجونای ۱۵..۱۶ سالن

بقیشون هم ۴ نفرن ک هنوز ب بلوغ ازدواج نرسیده ازدواج کردن

واقعا حق میگی منم نمیرن تواینجور تاپیکا ک حالمو بد میکنه

فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁

خب واقعیته،اتفاقا من اینارومیبینم تصمیمم جدی ترمیشه برای تنهایی

اینجوریام نیست ازدواج قشنگیای خودشو داره البته اگه باعقلت پیش بری نا با احساس

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
اینجوریام نیست ازدواج قشنگیای خودشو داره البته اگه باعقلت پیش بری نا با احساس

آهان بعد میشه بفرمایید باعقل چطورمیشه فهمیدطرف باکسی رابطه ج داشته یانه؟

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

[QUOTE=222752780]اینجوری که هیشکی نباید تاپیک بزنه زندگیه دیگه هزارتا از این اتفاقا روزانه اتفاق میوفته حالا ما چشامو ...[/QUOTE اخه ببین طرف میاد بجای این همه موضوع دعوای کوچیک با شوهرشو میگه خب این ب بقیه چ ربطی داره انقد مشکلای کوچیکو بجای اینکه بین خودشون حل کنن بزرگش میکنن اینجا ک بقیه رو میترسونن یکی میگه من اینارو میبینم بیشتر خوشم میاد تنها باشم😐😐😐