2777
2789
عنوان

شوهر

237 بازدید | 8 پست

واقعا چرا خیلیا اینجا دغدغه شون ازدواجه؟

حالا این به کنار ازدواج خیلیم خوبه

اما مشکل اینجاست که افراد متاهلی که قبلا دغدغه شون این بود حالا میگن اشتباه کردیم زود بود افسرده شدیم

من خودم شخصا به نظرم ازدواج خیلی خوبه اما یه بلوغی می خواد که باید بهش رسید من خودم اعتراف می کنم که بهش نرسیدم و دهنم بوی شیر میده و از افراد با سنین ۱۶،۱۷،۱۸،۱۹ ساله که کوچکتر از من هستن تعجب می کنم که دنبالش هستن یعنی واقعا به بلوغ رسیدن برای پذیرش ازدواج اگر آره چرا پس بعدا پشیمون میشن الان چند تا از دوستام بعد از دبیرستان بلافاصله ازدواج کردن و وقتی باهام حرف می زنن میبینم چقدر افسرده شدن و بعضیاشون اعتراف می کنن که براشون یکم زود بوده یا چیز های تعجب آوری از روابطشون میشنوم

بچه ها خواهش می کنم به نظرات هم احترام بذاریم من قصدم سرکوب تفکر شخص دیگری نیست

صرفا در یک سایت تبادل نظر نظرمو با احترام به همه عقاید بیان کردم

کلا هیچ کس از شرایطی که داره راضی نیست.. 

همه فک می کنن بقیه خوشبخترن 

در حالی که زندگی بالا و پایین داره قرار نیست مدام خوش بگذره که . چه مجرد باشی چه متاهل

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اصلا دغدغه ازدواج نداشتم اصلا فصدشم نداشتم حتی یکبارم خاستگار راه ندادم خونمون دوس داشتم کلا مجرد بمونم ولی خب دوست پسرم ک دوسش داشتم پاجلو گذاشت دیگه نشد ن بگم وگرنه مجردی طی میکردم باهاشم دوست میموندم اون نباید اون موقع تصمیم آنی میگرفت

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

چون قبل اینکه به بلوغ فکری و عاطفی برسیم ازدواج میکنیم،بعدش که به بلوغ رسیدیم میفهمیم اینی که الان هستیم چیزی نیست که میخوایم.بنظرم خونواده ها نباید اجازه بدن بچه هاشون تو سن کم ازدواج کنن.

💙۱۱/۱۱♥👑💐

البته این دلیل نمیشه سفارش معصوم است که دختران زود ازدواج کنن حال اگر می بینی بعضی ناراضی هستن به دلیل سن کم اونا نیست چون خیلی ها هم درسن بالا ازدواج کردن ناراضی هستن این عامل نارضایتی ربطی به سن کم یا زیاد نداره بلکه الان سطح توقعات بالا رفته وآدم قانع کم پیدا میشه به این دلیل درتمام اقشار کسانی که معیاران ها ایمان واخلاق واعتقاد نبوده به مشکل برخورده والا امام حسن علیه السلام می فرماید دخترت را به فرد مومن شوهر بده اگر اورا دوست نداشته باشد به اوظلم نخواهد کرد واگر اورا دوست داشته باشد خیلی گرامی خواهد داشت. 

اینجا یه سایت عمومی برای تبادل همه نظراته چرا که نه

ممنونم، گفتم گزارش نزنن، ببینید ازدواج بهترین تصمیم زندگی هستش ولی متأسفانه یه سری افراد نادان و تازه به دوران رسیده فکر میکنن زن برده اونا هستش ،دیگه نمی‌فهمند این دختر با هزاران امید و آرزو به خانه شوهر میاد و دوست دارن با ازدواج به اون اهدافی که دارن برسن وگرنه هر دختری توی خانواده خودش هم بهترین زندگی رو داره برای همین همه افسردگی میگیرن

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔