2777
2789
عنوان

کوتاهی قد

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 24 پست
چن سالتع

منم هم قد اسی هستم خوب فردا تولدمه میرم تو 17 به نظرتون بیشتر میشم

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه

انقدر رو مهارت هات کار کن که دیگه اینا به چشمت نیاد.چند تا زبان یاد بگیر. موسیقی کار کن یا ....

اگر هم از هر انگشتت یه هنر می باره، محکم خودتو بغل کن و بگو با همه کم و کاستی ها دوستش داری. بیست سال دیگه مد عوض میشه، دستا و قد تو میاد رو بورس

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باشه ولی میشی نی قلیون

غمی نیست 😁😅میشه 7سانتت هم بدی حل میشه

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه
منم هم قد اسی هستم خوب فردا تولدمه میرم تو 17 به نظرتون بیشتر میشم

اره 

تا ۲۰ سالگی رشد داره 

البته ژنتیک هم خیلییی مهمه

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

ببین الان یکی فامیلامون دختره قدش 154یا153یا155 ولی انقدر خواستگار داره زیادم خوشگل نیست پس اینا مهم نیست اگه 18سال به پایینی یا بیشتر درستو بخون دعا کن خوشبخت بشی

خیلی کم،،بعد ۱۶ سالگی رشد قد خیلیی کم میشه

🤕