2777
2789
عنوان

بارداری

217 بازدید | 25 پست

سلام خانوما من ۵ روزه که امپول hcg زدم (روز ۱۳ سیکلم)نمیدونم تخمک ازاد شده یا نه.فقط هم فردای تزریق امپول رابطه داشتیم چون همسرم رفتن شهرستان،ممکنه همون یه بار اقدام گرفته باشه؟کسی بوده که با اقدام توی روز بعد تزریق باردار شده باشه؟خیلی تو فکر بارداریم ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هرچیزی ممکنه عزیرم من ماه پیش با اینکه امپول زدم ومرتب نزدیکی داشتیم  ولی نشد .فولی چند داشتی

دکتر بهم نگفت برم سونو.فقط قرص لتروزول داد تا ۵شب ،شبی دو تا خوردم و گفت روز ۱۲ بزن امپول رو که من روز ۱۳ زدم.یعنی ممکنه نشه؟🥺

شما فولی چند داشتین؟ بعد من میزنم زود پری میشم ازچیه ؟

ماهی ک تزریق داشتم سونو نرفتم ولی ماه قبلش دو تا 15 داشتم.... نمیدونم عزیزم پری میشی

چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند
دکتر بهم نگفت برم سونو.فقط قرص لتروزول داد تا ۵شب ،شبی دو تا خوردم و گفت روز ۱۲ بزن امپول رو که من ر ...

منم از این ماه لترزول و امپول دارم ولی من روز ۱۴ میزنم .عزیزم هستن کسایی که با یه بار باردارمیشن اگه خدا بخواد چرانشه .چند وقته اقدامی

ماهی ک تزریق داشتم سونو نرفتم ولی ماه قبلش دو تا 15 داشتم.... نمیدونم عزیزم پری میشی

من هر ماه یه فولی در ابعاد بیست به بالا دارم ولی یدونست حالا این ماه میخوام لترزول بخورم ببینم چی میشه ‌.خدا دخترتونو حفظ'کنه عزیزم 

منم از این ماه لترزول و امپول دارم ولی من روز ۱۴ میزنم .عزیزم هستن کسایی که با یه بار باردارمیشن اگه ...

ایشالا.۷ ماهه اقدامم ولی ۵ ماه رو جدی تر با اقدامای بیشتر

یعنی ممکنه ازاد شدن تخمک فرداش انجام نشه؟اخه میگن تا ۳۶ بعد حتما ازاد میشه

برای من 3 تا نوشته بود، با فاصله 24 ساعت باید میزدم... 

ان شالله ک آزاد شده و لقاح صورت گرفته، نگران نباش

چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز