2777
2789
عنوان

کجای تهران....؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 37 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یافت آباد فقط بعضی کارگاهاش خوبه ولی اگه جای مطمئن باشه

ما به یه جا سفارش دادیم ۲تومن پیش گرفت و مبل رو تحویل نداد ما هم رسید نداشتیم پولمون رو پس نداد

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
یافت آباد فقط بعضی کارگاهاش خوبه ولی اگه جای مطمئن باشه ما به یه جا سفارش دادیم ۲تومن پیش گرفت و مب ...

ای وای خدالعنتشون کنه خب پرینت کارت بگیرید میشه که 

برید بانک بگید پرینت کارت اون ماه رو بهتون بده 

ببینید شما دو شکل میتونید مبل بخرید.یا شرکتی یا غیر شرکتی...شرکتی ها رو توی یافت آباد دلاوران پیدا میکنید و میگن با کیفیت تر هستن چون نظارت هست و مارکن و قیمتاشم بیشتره...کارگاهیا هم همون شهرک ها که گفتم ..البته به نظرم همون شرکتا هم کارگاهاشون همون شهرکا هست ولی میارن مغازه چند برابر قیمت میفروشن.فقط برگزیده تر ها رو که شیک تره دلاوران یافت آباد پیدا میکنید.ولی کارگاه رو باید از قبل کسی داده باشه دیده باشید که اعتماد کنید خوب درآد.به نظرم اگر از نظر مالی مضیقه نیستید و به سمت غرب تهران نزدیکید برید یافت آباد.اگر از شرق وارد میشید سمت دلاوران تشریف ببرید بهتره.

ای وای خدالعنتشون کنه خب پرینت کارت بگیرید میشه که  برید بانک بگید پرینت کارت اون ماه رو بهتون ...

برای الان نیست

چندبار رفتیم حتی زنگ زدیم پلیس و نیومدن 

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
کدوم خیابون رو بهتره اول برم؟

شمس اباد که یه خیابون بیشتر نیس سمته شادآبادِ

عبدل آبادم خیلی بزرگ نیس دوسه تا خیابونه

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏

استارتر برا جهیزیه میخوای ؟ 

اگر برا جهاز میخوای اصلا چهاردانگه نرووووو . بعضیاشون تو کاراشون شیطونی میکنن و کم میذارن . اون چیزی رو که میبینی اصلا تحویلت نمیدن . برو یافت آباد ، پاساژ نگارستان و بغلیش که نمیدونم اسمش چیه . پاساژای اول مثل کوروش و بازار مبل ایران ۱ و ۲ و ۳ نرو که گرونه . دلاورانم خیلی گرونه .