2789

آرد با روغن تفت میدی بعد که رنگش عوض شد مثلا قهوه ای کمرنگ اینطوریا. آب وشکرویکم گلاب یکم پودر هل باهم حل کن کم کم بریز روی آرد هم بزن تا یکم خودشو بگیره خیلی ساده س

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مقدار آب ارد وشکر باید برابر باشه اول شربت 

یک لیوان آب و یه استکان کوچیک محلول زعفران ویه استکان کوچیک گلاب وبه همین اندازه عرق هل ویه لیوان شکر میزارم  بجوشه  

ولی فقط شکر حل بشه

یک لیوان آرد الک میکنم بدون روغن باشعله کم تفت میدم نیم ساعت کافیه بعددوباره الک میکنم بعدروغن داغ اضافه میکنم یک ربع باروغن سرخ میشه آرد بعدبه ارد پودر هل ودارچین میزنم وده دقیقه تفت میخوره شعله خاموش باملاقه کم کم شربت اضافه می کنم بعدشعله روشن میشه وهم میزنم تا حلوا خودشوبگیره 

این مقدارشربت فقط برای یه لیوان ارد کافی بود 

من بهش ارده میزنم و دوباره هم میزنم و حلوا رو گهواره میکنم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

موادلازم برای حلوا:

ارد یه لیوان

اب یه لیوان 

شکریه لیوان

محلول زعفران یه استکان کوچیک

گلاب یه استکان کوچیک

عرق هل یه استکان کوچیک

کره بیست گرم 

روغن مایع شش قاشق غذاخوری 

روغن کرمانشاهی چهارقاشق غذاخوری 

اَرده دوقاشق غذاخوری

طرز تهیه:

اول شربت اماده میشه برای اینکار اب وشکر زعفران گلاب وعرق هل رو مخلوط میکنیم 

روی شعله میزاریم تاشکرحل بشه 

بعد آرد الک بشه وداخل ماهیتابه باشعله پایین نیم ساعت تاچهل وپنج دقیقه تفت بخوره 

بعددوباره ارد الک بشه و مخلوط روغن مایع کره وروغن جامداضافه بشه و بیست دقیقه باشعله پایین ارد سرخ بشه  و بهش پودرهل ودارچین میزنم  و ده دقیقه تفت میدم  بعدشعله خاموش شربت را کم کم اضافه میکنم شعله روشن هم میزنم تاحلوا جمع بشه بعدبهش اَرده میزنم و هم میزنم وحلواگهواره میکنم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من حلوای شیر درست کردم خیلی خوشمزه بود تو اینستا سرچ کن میاد

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

من حلوا شیر خشک که درست میکنم کشی میشه ولی کلا رمز کش اوندن اینه که 

شیره ای که درست کردی خنک باشه و بریزی مثلا تو یه کتری 

و آرون آروم به آردت اضافه کنی 

مثل آبی که از سماور میاد و تند تند هم بزنی 

اینطوری کش میاد

بترس از دادگاهی که قاضی خودش شاهده..

اتفاقا من تقریبا یک ساعت پیش رسیدن خونه پسرم گفت مامان باسلوق میخوام  تو خونه نداشتیم خسته بودم حس مغازه رفتن نداشتم براش حلوا زعفرونی درست کردم الان نشسته پای تی وی داره حلوا میخوره

اول شکر و زعفرون دم کرده و یه استکان آب و یه کم گلاب گذاشتم جدا رو گاز بجوشه و مثل شیره بشه ...

بعدم ارد قنادی رو یه کوچولو تفت دادم تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده ..  بعدم کره اضافه کردم و دوابره تفت دادم  و درآخر شیره اماده شده رو قاشق قاشق به  ارد اضافه کردم و هم زدم ...عالی شد ...

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....