2789
عنوان

یه سوال

74 بازدید | 8 پست

خرید از دیجی کالا ارسالش برای اولین بار رایگانه،

هر زمانی انتخاب کنی که بیارن رایگانه؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اصلا رایگان نیست

واقعا؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
یس یس.

بعد مثلا بازه ی زمانی که میاره به چه صورته

گزینه داره که در مثلا سه روز یه هفته یه ماه؟

بعد مثلا بازه ی زمانی که میاره به چه صورته گزینه داره که در مثلا سه روز یه هفته یه ماه؟

اره.۳ روز .ی هفته.

اگـر ایـران گـورسـتـان تـمـام آرزوهـایـم شـود.بـاز قـلـبـم را در خـاك پـاك وطـن، چـال خـواهـم کـرد🕊️🌱