2777
2789

دوستم رفت جاانداز براش درست کرد البته باید خیلی مطمئن باشه

خواهرمم دیسک وحشتناک شدید داشت با زالو درمانی زیر نظر پزشک طب سنتی خیلی بهتر شد و تونست باردار بشه ولی چون ادامه نداد کامل رفع نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه پارگی دیسک باشه کاری نمیشه کرد جز عمل خودتو دست جاانداز اینو اون نده بزنن بدترن کنن مثه شوهر من 4 بار عمل کنی دور از جونت بعد محبور بشن کلی پلاتین برات بزارن ما همه این راهارو ده سال رفتیم 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
سلام خوبین شما MRI کردین که نشون داد؟ دردتون بیشتر کجا ها بود

نه MRIنکردم دکتر با معاینه بهم گفت که سیاتیک دارم 

بعدش رفتم دکتر طب سنتی گفت دوبار حجامت از هر طرف خوب میشی که فقط سمت چپ رو انجام دادم و خوب شده ولی سمتراست رو نشده انجام بدم 

من تو باشگاه کمرم ضرب دید گفتن دیسک کمرت زده بیرون. انقد اینور اونور گشتم واسه درمان دیسک کمرم تا ی کلینیک درد سمت خیابون مطهری پیدا کردم . خیلی بهتر شدم خداروشکر. خداخیرشون بده کلینیک شون خیلی خوبه دکترای خوبی دارن.

ببین اگه پارگی دیسک باشه کاری نمیشه کرد جز عمل خودتو دست جاانداز اینو اون نده بزنن بدترن کنن مثه شوه ...

سلام شرایط همسرتون چطور بود کا کارش به عمل کشید؟مهره چندمشون بود؟ به پاشونم زده بود؟ چرا چهار بار عمل کردن مگر با بار اول خوب نشدن؟ ممنون میشم جواب بدی منم چهار ماهه دیسک گرفتم 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤