2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم دیگه منم گفتم به اخلاقش که یه دفعه تند میشه عادت کردم😁💔 چشم ولی کرمم مگه میذاره😂💔

حق داشت..لحتت منظور خوبی نمیرسوند مخصوصا ک یهو گفتی میرم😑

کرم؟!عه ن بابا

باید براش کلاسای اموزش خوابوندن کرم بزارم😒😑

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
حق داشت..لحتت منظور خوبی نمیرسوند مخصوصا ک یهو گفتی میرم😑 کرم؟!عه ن بابا باید براش کلاسای اموزش خ ...

میخواستَََم یِِکَََم سََر بِِه سََرِِش بِِذارََََََََم ولی بازم ببخشید😁💔اهم لُُطف میکُُنین😂💔

:)
میخواستَََم یِِکَََم سََر بِِه سََرِِش بِِذارََََََََم ولی بازم ببخشید😁💔اهم لُُطف میکُُنین😂💔

وقتی کرونا گرفته بودین ب اندازه کافی تا مرز سکته رفت...ولی خب این دفه قاطی میکنه ناجورا😁😂

وقتی کرونا گرفته بودین ب اندازه کافی تا مرز سکته رفت...ولی خب این دفه قاطی میکنه ناجورا😁😂

عه شماهم خبر دارین=/😁💔اره حدودا ۲۰ ۳۰ تا پیام غمگین داشتم از طرفش😂💔

عه شماهم خبر دارین=/😁💔اره حدودا ۲۰ ۳۰ تا پیام غمگین داشتم از طرفش😂💔

کل سایت دیگ فهمیده بودن دیگ🐤

بچم داشت نابود میشد

انقد باش حرف زدیم تا یکم مخش کار کرد

کل سایت دیگ فهمیده بودن دیگ🐤 بچم داشت نابود میشد انقد باش حرف زدیم تا یکم مخش کار کرد

اوخ  من نمیتونستم گوشی دس بگیرم واسه حالم😿 خودشونم اجازه نمیدادن وگرنه حداقل یه پیام میدادم بهش😂💔

نتمو روشن‌کردم حس کردم مرده بودم زنده شدم😂😿💔۳۰۰ تا پیام دوستام و ارزو و.... بازم مرسی ارومش کردی ...

ارزو ک ی مدت تو کار خودش مونده بود ک چرا پیام داده😂میترسید گوشی دست خانوادتون باشه و رمز نداشته باشه🐥😐چ اوضاعی بود😂اخرم سپردیم ب خدا ک ایشالله رمز داره

وظیفم بود(:

ارزو ک ی مدت تو کار خودش مونده بود ک چرا پیام داده😂میترسید گوشی دست خانوادتون باشه و رمز نداشته باش ...

دستشون بود ولی خب رمز گذاشته بودم تازگیا =/گوشی بدونه رمزم که فایده ای نداره گذاشتنش خونه😁💔

🌹