79_hope مدیر استارتر عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 487 عنوان کمک 🥺 67 بازدید | 5 پست یه بن کتابی میدن واسه دانشجوها و طلاب ...ولی انقد پیچیدس من دقیق نمیدونم چقد رایگانه و از یارانه ات کم نمیشه ....اینم اون جدولش اگه فهمیدید بگین 🥺👇🏻 واقعا خیلی سخته که ..... دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄 1400/10/25 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3268 ۲۵۰ هزار تومن خرید کنی ۱۵۰ میدی صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
79_hope مدیر استارتر عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 487 ۲۵۰ هزار تومن خرید کنی ۱۵۰ میدی یعنی کلی کم میشه ؟ مثلا نمیتونی تو همون صدو پنجاه و کتاب بگیری حتما باید یه مبلغی بدی تا از اون تخفیف بخوره؟ واقعا خیلی سخته که ..... دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3268 یعنی کلی کم میشه ؟ مثلا نمیتونی تو همون صدو پنجاه و کتاب بگیری حتما باید یه مبلغی بدی تا از او ... نه عزیزمفک کنم هرچی بشه ۶۰ درصد کم میشهولی بیشتر از ۱۰۰ تخفیف جواب نمیدهپشتیبانی نداره تماس بگیری بپرسی صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
79_hope مدیر استارتر عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 487 نه عزیزم فک کنم هرچی بشه ۶۰ درصد کم میشه ولی بیشتر از ۱۰۰ تخفیف جواب نمیده پشتیبانی نداره تماس بگ ... مرسی عزیزززززم🤤💛 واقعا خیلی سخته که ..... دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3268 مرسی عزیزززززم🤤💛 قربونت دخمل🤗😘 صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....