2821
2789
عنوان

Hpv (زگیل تناسلی)

295 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبین من تازه عضو نی نی سایت شدم یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین  خواهر زاده من ۲۷ ساله دچار زگیل تناسلی شده در مورد قارچ های ایران زمین یه خانمی اینجا حرف هایی زده بود که درسته و منم گرفته بودم درمان شدم میخواستم ببینم کسایی هستن که دفع کرده باشنن ممنون

شوهرم داشت،فریز کرد

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستم داشت، کرایو کرد  تا حالا اسم این قارچ و نشنیدم

ممنون عزیزم که جواب دادی اخه میگن با کرابو از بین نمیره و اینکه قرص آمریکایی هست به نامahccکه همون قارچ شیتاکه توش هست و درمان میکنه

شما نگرفتی ازش؟ 

قبل بارداریم تست پاپ اسمیر دادم منفی بود،بعدش ک حامله شدم و نمیدونم،فعلا ک چیز مشکوکی ندیدم رو بدنم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
ممنون عزیزم که جواب دادی اخه میگن با کرابو از بین نمیره و اینکه قرص آمریکایی هست به نامahccکه همون ق ...

با کرایو ضایعه ها (زگیل ها) از بین میرن ولی ویروس تو بدن میمونه، شنیدم عده ای بعد 6 ماه تا دو سال دفع میکنن 

خداروشکر، بعد زایمان هم انشاالله سالی یبار پاپ اسمیر بدید 

ممنون ان شاءالله

عزیزم شما احتمالا دفع کردین و نفهمیدین خداروشکر

چیو دفع کردم؟دونه هارو؟فک نکنم گرفته باشم،کاش نگیرم تا تودلیم بیاد ب دنیا حداقل

چیو دفع کردم؟دونه هارو؟فک نکنم گرفته باشم،کاش نگیرم تا تودلیم بیاد ب دنیا حداقل

نه من مقاله هایی که خوندم میگفت کسایی که سیستم بدنشون قوی هست گرفته باشن هم زود دفع میکنن خودشون هم نمیفهمن که دچار بیماری بودن

نه من مقاله هایی که خوندم میگفت کسایی که سیستم بدنشون قوی هست گرفته باشن هم زود دفع میکنن خودشون هم ...

منم اینو شنیدم ولی درتعجبم چون بدنم خیلی ضعیفه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز