2777
2789
عنوان

اسپری خامه

4774 بازدید | 13 پست

کسی تا حالا استفاده کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟

من همزن ندارم تولد شوهرمم نزدیکه کیکشو میخوام خودم درست کنم چون خودم عاشق کیک خامه ایم   

میدونید قیمتش حدودا چقدره؟؟؟؟

لوازم قنادی نزدیک خونمون نداره شیرینی فروشی هم زنگ زدم گفتن ندارن از کجا باید بخرم ؟؟؟؟؟

این فروشگاهای افق کوروش دارن؟؟؟؟؟؟؟

میشه قیمتشم بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

چی هس چجوریه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو از قنادی که کارگاهش کنارشه خامه اماده بخر ،قبلش کیکت رو بپز ،چون خامه اماده ماندگاری نداره زود اب میشه

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
خب خامه بگیر از قنادی به جا اسپری

همزن ندارم اخه 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
چی هس چجوریه

نمیدونم بخدا  تو دیجی کالا زده بود 

مثل برف شادی فقط از توش خامه میاد بیرون 

خودم استفاده نکردم ولی یکی میگف هم زود آب میشه و خراب میشه هم مزه اش جالب نیس

اگه میخوای استفاده کنی همون لحظه ک میخوای سرو کنی باید خامه رو اسپری کنی

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
برو از قنادی که کارگاهش کنارشه خامه اماده بخر ،قبلش کیکت رو بپز ،چون خامه اماده ماندگاری نداره زود ا ...

عه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نیاز به همزن و اینا نداره دیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگ بشه ک عالیه مرسی

خودم استفاده نکردم ولی یکی میگف هم زود آب میشه و خراب میشه هم مزه اش جالب نیس اگه میخوای استفاده کن ...

عه 

نمیدونم بخدا الان بچه ها گفتن خامه اماده از قنادی بگیرم اگ بشه ک عالیه 

عه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نیاز به همزن و اینا نداره دیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگ بشه ک عالیه مرسی

اره، من همینکارمیکنم ظرف یکبار مصرف میبرم برام وزن میکنن

این برای تولد دخترم درست کردم

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
اره، من همینکارمیکنم ظرف یکبار مصرف میبرم برام وزن میکنن این برای تولد دخترم درست کردم

دمت گرم چقد عالی شده 

یه سوال؟؟؟؟؟اونی ک قرمزه ژله هست رو کیک؟؟؟؟؟؟؟؟چجوری درست کردی؟؟؟؟؟؟؟

زنگ زدم به لوازم قنادی کنار خونمون پرسیدم گفت دارن گفت یه ظرف 750 گرمی حدودا 32 اینا قیمتشه بعد گفت اگ اضاف بمونه میشه بذارید فریزر باز بعدا استفاده کنید حالا پول دستم بیاد حتما حتما میخرم 

دمت گرم چقد عالی شده  یه سوال؟؟؟؟؟اونی ک قرمزه ژله هست رو کیک؟؟؟؟؟؟؟؟چجوری درست کردی؟؟؟؟؟؟؟ ز ...

ژله بریلو هست لوازم قنادی ها دارن

اره میشه گذاشت فریزر ولی کیفیتش میاد پایین

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز