2777
2789
عنوان

تاحالا شده سوار اتبوس بشین و...

158 بازدید | 12 پست

خودتون یا ببینین یکس نه کارت زده ونه پول داده

حستون وطرزفکرتون دربارش چیه!

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به این موضوعات توجه ندارم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بلع

یادمه وقتی ۱۵_۱۶سالم بود چند دفعه بلیط ندادم.. لای بقیه رفتم تو.‌. چون پول تداشتم... 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

برای خود من گاهی پیش میاد.چ که کارتم شارژ نداره و راننده هم پول قبول نمیکنه میگه بگو بقیه برات کارت بزنن بعد اومدم به چند نفر گفتم که کارت برام میرنین و من پولش رو به شما بدم، خیلی ها بهانه میارن و کارتشون رو نمیزنن.

اصلا حواسم به بقیه نیست تو اتوبوس

بعدشم اینقدر پول اتوبوس ناچیزه، که اگه ببینم هم یا تصور می کنم حواسش نبوده، یا شاید کارتش همراش نیست و پول خورد نداره

من خودم یه بار این حالت برام پیش اومد، ولی با دوستم بودم، برام کارت زد (پونصد تومن)

حلاصه واقعا مسئله خاصی نیست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!