2821
2789
عنوان

یلحظه بیاین

100 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من الان نمیدونم راستش از کحا شروع کنم

ولی شاید خیلی مشکلم خنده دار بنظر برسه

ولی مشکلم با مادرمه

من ۲۰ سالمه، ولی جلوی خاهر و مادرم اصلا اعتماد بنفس ندارم، چون خیلی مسخرم کردن اندام و حرفا و کارامو

هرکاریم میکنم نمیتونم فراموش کنم ک رااقل خودم راخت شم

همش تو اتاقمم، هیچوقت یه تاپ نمیپوشم چون میترسم مسخره بشم، تاحالا شلوارک نپوشیدم چون میترسم کسخره شم

همش با خودم میگم تو ک هیچ مشکلی نداری ب این خوبی هستی...ولی بازم اعتماد بنفسم خیلی کمه

یچه طلاقم

میشه اگه راهکاری دارین بهم بدین خیلی اذیت میشم همه رو میبینم چقد با خونوادشون راختن و خوشحالن ولی من نمیتونم...

دلم فقط میخاد عادی باشم مثل بقیه

ولی حتی شوخسم نمیتونم بکنم چون خیلی خوردم کردن و دعوا

برا همین وقتی خودشونم باهام شوخی میکنن ناخوداگاه برا انتقام محلشون نمیدم یا دعوا میکنم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثل منی 

منم هجده ام و همه ازم عیب و ایراد میگیرن ،با اینکه مشکلی ندارم

و کسی نمیتونه ارزش انسانیمو درک کنه 

فکر میکنم زشت ترین و بی خاصیت ترین آدم روی زمینم

و همه فراموش میکنن که در مرحله اول من یه انسانم و حرفای آزار دهندشون اذیتم میکنه

خیلی لاغرم ولی نه در حدی ک بگن وای چقد لاغره، قدم ۱۶۴ وزنم ۴۸

اولا ک خوبی قدت ک نرمال وزنت هم یکم بیشتر شه بهتر میشی ن بخاطر اونا بخاطر خودت ولی درکل اهمیت نده ببخشیدا ولی متاسفم برا مادری ک بچشو مسخره میکنه تو ی تیکه از وجود خودشی  

مثل منی  منم هجده ام و همه ازم عیب و ایراد میگیرن ،با اینکه مشکلی ندارم و کسی نمیتونه ارزش ان ...

مناسفم عزیزم ک همدرد منی

خیلی بده

خیلی خیلی بده

از لحاظ روحی من واقعا نابودم

اولا ک خوبی قدت ک نرمال وزنت هم یکم بیشتر شه بهتر میشی ن بخاطر اونا بخاطر خودت ولی درکل اهمیت نده بب ...

خیلی میخورم ک چاق شم ولی نمیشم اصن انکار هیچی ب هیچی🥺

اصلا اعتماد بنفس ندارم هرجا میرم میگم حالا همهبا خودشوم دارن درمورد اندام بد من صحبت میکنن

خیلی لاغرم ولی نه در حدی ک بگن وای چقد لاغره، قدم ۱۶۴ وزنم ۴۸

سعی کن خودتو به ۶۰برسونی

شربت مولتی ویتامین بخر و بعد از هر وعده غذا بخور 

قرص زیک پلاس بخور 

قرص آهن 

تمام قرص های ویتامینی باعث چاقی میشن و اشتها رو زیاد میکنن

و همچنین ضرری ندارن

خیلی میخورم ک چاق شم ولی نمیشم اصن انکار هیچی ب هیچی🥺 اصلا اعتماد بنفس ندارم هرجا میرم میگم حالا ه ...

دکتر تغذیه رفتی؟؟ جوابشونو بده منم خیلیا بهم میگفتن چاقی لاغر  کردم مسخرم کردن ک بهت نمیاد باز یکم پر شدم بضیا میگن چاق شدی اصلا برام مهم نیس چی میگن دیگه 

مناسفم عزیزم ک همدرد منی خیلی بده خیلی خیلی بده از لحاظ روحی من واقعا نابودم

منم متاسفانه حال روحی خوبی ندارم و خیلی بی اعتماد بنفس شدم 

قبلا خدای اعتماد بنفس بودم 

ولی الان بیشتر ترجیح میدم تو خونه باشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز