2821
2789
عنوان

یلحظه بیاین

100 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من الان نمیدونم راستش از کحا شروع کنم

ولی شاید خیلی مشکلم خنده دار بنظر برسه

ولی مشکلم با مادرمه

من ۲۰ سالمه، ولی جلوی خاهر و مادرم اصلا اعتماد بنفس ندارم، چون خیلی مسخرم کردن اندام و حرفا و کارامو

هرکاریم میکنم نمیتونم فراموش کنم ک رااقل خودم راخت شم

همش تو اتاقمم، هیچوقت یه تاپ نمیپوشم چون میترسم مسخره بشم، تاحالا شلوارک نپوشیدم چون میترسم کسخره شم

همش با خودم میگم تو ک هیچ مشکلی نداری ب این خوبی هستی...ولی بازم اعتماد بنفسم خیلی کمه

یچه طلاقم

میشه اگه راهکاری دارین بهم بدین خیلی اذیت میشم همه رو میبینم چقد با خونوادشون راختن و خوشحالن ولی من نمیتونم...

دلم فقط میخاد عادی باشم مثل بقیه

ولی حتی شوخسم نمیتونم بکنم چون خیلی خوردم کردن و دعوا

برا همین وقتی خودشونم باهام شوخی میکنن ناخوداگاه برا انتقام محلشون نمیدم یا دعوا میکنم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مثل منی 

منم هجده ام و همه ازم عیب و ایراد میگیرن ،با اینکه مشکلی ندارم

و کسی نمیتونه ارزش انسانیمو درک کنه 

فکر میکنم زشت ترین و بی خاصیت ترین آدم روی زمینم

و همه فراموش میکنن که در مرحله اول من یه انسانم و حرفای آزار دهندشون اذیتم میکنه

خیلی لاغرم ولی نه در حدی ک بگن وای چقد لاغره، قدم ۱۶۴ وزنم ۴۸

اولا ک خوبی قدت ک نرمال وزنت هم یکم بیشتر شه بهتر میشی ن بخاطر اونا بخاطر خودت ولی درکل اهمیت نده ببخشیدا ولی متاسفم برا مادری ک بچشو مسخره میکنه تو ی تیکه از وجود خودشی  

مثل منی  منم هجده ام و همه ازم عیب و ایراد میگیرن ،با اینکه مشکلی ندارم و کسی نمیتونه ارزش ان ...

مناسفم عزیزم ک همدرد منی

خیلی بده

خیلی خیلی بده

از لحاظ روحی من واقعا نابودم

اولا ک خوبی قدت ک نرمال وزنت هم یکم بیشتر شه بهتر میشی ن بخاطر اونا بخاطر خودت ولی درکل اهمیت نده بب ...

خیلی میخورم ک چاق شم ولی نمیشم اصن انکار هیچی ب هیچی🥺

اصلا اعتماد بنفس ندارم هرجا میرم میگم حالا همهبا خودشوم دارن درمورد اندام بد من صحبت میکنن

خیلی لاغرم ولی نه در حدی ک بگن وای چقد لاغره، قدم ۱۶۴ وزنم ۴۸

سعی کن خودتو به ۶۰برسونی

شربت مولتی ویتامین بخر و بعد از هر وعده غذا بخور 

قرص زیک پلاس بخور 

قرص آهن 

تمام قرص های ویتامینی باعث چاقی میشن و اشتها رو زیاد میکنن

و همچنین ضرری ندارن

خیلی میخورم ک چاق شم ولی نمیشم اصن انکار هیچی ب هیچی🥺 اصلا اعتماد بنفس ندارم هرجا میرم میگم حالا ه ...

دکتر تغذیه رفتی؟؟ جوابشونو بده منم خیلیا بهم میگفتن چاقی لاغر  کردم مسخرم کردن ک بهت نمیاد باز یکم پر شدم بضیا میگن چاق شدی اصلا برام مهم نیس چی میگن دیگه 

مناسفم عزیزم ک همدرد منی خیلی بده خیلی خیلی بده از لحاظ روحی من واقعا نابودم

منم متاسفانه حال روحی خوبی ندارم و خیلی بی اعتماد بنفس شدم 

قبلا خدای اعتماد بنفس بودم 

ولی الان بیشتر ترجیح میدم تو خونه باشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز