2777
2789
عنوان

عوارض واکسن

161 بازدید | 16 پست

سلام خانما وقتتون بخیر . من متاهلم همیشه پریودم منظم بود تا زمانی که این واکسن لعنتی کرونا رو زدم ۱۴ روز تاخیر داشتم تا اینکه دیشب تو دستشویی متوجه ترشح خونی و چندتا خون آبه شدم .صبح که رفتم دستشویی (عذر میخوام البته ) پد بهداشتیم تمیز بود و دوباره چند قطره خون ازم خارج میشد . الان نمیدونم چیکار کنم نگرانم آزمایشم دادم منفی بود یعنی باردار نیستم چیکار کنم خونریزیم بیشتر بشه ۱۴ روزه دیگه اعصاب نمونده برام از بس که نگرانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه از 21 که واکسنو زدم دایما لکه بینی و خونریزی دارم، نمیدونم چرا اینطوری شدم با اینکه یک هفته بعداز پریودیم واکسن زدم و چون این ماه بخاطر فیبرومهام ال دی میخورم اینجوری شدم یا نه، قبلش لمه بینی و خونریزی نداشتم. نمیدونم چکار کنم. ال دی رو نخورم یا از عوارض واکسنه😔😔😔

مهم نیست لنتی نگو باز خدارو شکر که مصونیت ایجاد میکنه 

این چه مصونیتی فداتبشم همون شدیم موش آزمایشگاهی بدون تحقیق تزریق میکنن بعد که مردم کلی مرض جدید گرفتن میگن وای آره اون عوارضو داشته . بعدشم من دو بار سقط کردم و بچه ندارم میترسم مشکلی برام پیش بیاد بیشتر نگرانم 

بعد کی درست شدین؟ میشه بیشتر توضیح بدین 

اون ماه که مثل شما شدم 

تا یک هفته ادامه داشت 

بعد قطع شد 

قرص جلوگیری نخوردم 

ماه بعد حسابی پریود شدم   که ضعف میکردم ازخونریزی زیاد

این چه مصونیتی فداتبشم همون شدیم موش آزمایشگاهی بدون تحقیق تزریق میکنن بعد که مردم کلی مرض جدید گرفت ...

منم دارم ای وی اف میکنم و بخاطذ این عوارض لعنتیش نزدم هنوز

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
آره ولیریکم دست نگهدار برا اقدام تا ی ماه بعد واکسن باز شروع کنید

من با یه دکتری صبحت کردم گفتن ۳ ماه بعد ممکنه چرخه قاعدگی نرمال بشه . تا نرمال نشمم نمیتونم اقدام کنم 

منم دارم ای وی اف میکنم و بخاطذ این عوارض لعنتیش نزدم هنوز

نزن خواهر هیچ وقت نزن اگه بچه داری کار ندارم اما اگه نداری اصلا نزن چون کلا هورمون زن بهم میزنه مثله من استرس دیوونت میکنه