2777
2789
عنوان

دردام...!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2916 بازدید | 47 پست
زنگ بزنم بهش میگم خسته شدم بخدا من 20روزدبگه تولدمه خوب دیشب پیام مبده از الان ک فکر تولد نکنی من بر ...

ببین عزیزم فکر کنم دردش فقط رابطست..

مردها کلا اگه رابطه بخوان و نه بشنون خیلی بداخلاق و غرغرو میشن..

میدونم خسته میشی و سخته ولی یه مدت باهاش راه بیا اگه نمیخوای جدا بشی ببین تغییری میکنه یا نه؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

النتی بچمم وابسته من اینقدر ترسیده تا آشپز خونه میرم میگه مامان کجا میری منم میام بخدا دارم گریه میک ...

بهتر ک وابستته اگه جاش بزاری گریه میکنه و باباشو اذیت میکنه اونم مجبور میشه یا بیاد دنبالت و بچه رو بیاره برات

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
این ی گوشه مشکله

به نظر من بیشتر درگیریتون به همین موضوع برمیگرده..

هروقت هم عصبانی میشه اصلا جوابشو نده تا آروم بشه..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

چون مریضه هرکی ۶ سال فرص مصرف کنه اینه دیگه 

ببریدش دکتر متخصص طب سنتی

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
من عزیزم مهریه ندارم حق طلاق دارم بخدا بزار عکس لبامو بزارم

شما باید تا میتونی مدرک علیه ‌ ش جمع کنی و ثابت کنی که صلاحیت پدری نداره تازه کلی شاهد داری از اقوام بخاطر مشکلات اخلاقی شوهر و خانوادش. بعدش حضانت بچه رو بگیر ازش هم شکایت کن بندازش گوشه ی هلفدونی. شما سنی نداری عزیزم. مادر پدر هم به حد کافی مقصرن سکوت نکن شده برو خونه ی پدریت خون به پا کن و جیغ و داد راه بنداز تا هر جور شده نجات پیدا کنی از دست اون روانپریش کوتاه هم نیا. پسر رو به کمک مامان بابات بزرگ کن بعدشم خودت برو دنبال درس یا یه هنری. از این زندگی که شبیه مردگیه بیا بیرون. قوی باش دختر تو میتونی. 

ن بابا دکتر کجا بود ترامادول میخوره

خب اگه من یه راهکار واسه ترکش بگم میتونی براش بدی

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
بگو 

چهل روز ، شب ها یک استکان سرکنگبین با یه قاشق مرباخوری اسفند قورت بده و بعد چهل روز یه حجامت از سرش بگیره وقتی که حجامت از سرش گرفت دیگه اصلا خودش از مواد مخدر نفرت پیدا می‌کنه ازش دور میشه تمایلش از بین می‌ره.

طرز تهیه سرکنگبین: دو واحد عرق نعنا با یک واحد سرکه بجوشانید و با عسل شیرین کنید.

اسفند رو نباید جوید باید قورت داد.

من طب سنتی خوندم اگر سوالی داشتید در خدمتم.