2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت قبل بارداری

318 بازدید | 30 پست

خانوما کسی از دکترایی که قبل بارداری رژیم تعیین جنسیت میدن نتیجه گرفته .. بچه اولم دختره .دومی برای من فرقی نداره ولی شوهرم خیلی دختر دوس داره . میخوام یه سال بعد اقدام کنم از کی باید برم پیشش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه پیج میشناسم هم رژیم غذایی میده برا بچه هم رنگ چشم خیلیا امدن رضایت نوشتن قیمتاش قبلا پایین بود الان جنسیت شده ١٩٠ت رنگ چشم ٣۵٩ت خودش و شوهرش چشم ابرو مشکی دخترش چشم طوسی بور

سلام ۳ ماه قبلش باید تغذیه و رعایت کنی و زیر نظر پزشک باشی اگه نزدیک به زمان تخمک گذاریت نزدیکی نکنی.یعنی از زمان تخمک گذاریت گذشته باشه یا خیلی مونده باشه نزدیکی کنی بچه دختر میشه.گرمی ام زیاد نخور

رنگ چشم ک ژنتیکیه .واقعا فک نکنم تغذیه کاری بکنه

الان علم انقد پیشرفت کرده یچیزی هس به اسم سابلیمینال سرچ کنی میاره هرکی بخاد میتونه با گوش کردن به ی سری صداها رنگ چشمشو هر رنگی که میخاد بکنه

الان علم انقد پیشرفت کرده یچیزی هس به اسم سابلیمینال سرچ کنی میاره هرکی بخاد میتونه با گوش کردن به ی ...

😂😂😂

بله منم شنیدم و دیدم پیجاشونو اما واقعا کسی که تاثیرشو دیده باشه دیدید؟

اگه واقعا با گوش دادن طرف ثروتمند میشه یا به چیزی که میخواد میرسه چرا صاحبان همون پیج اینکارو نمیکنن که مجبور نباشن هی تبلیغات کنن که مردم بیان سابلیمینالشونو بخرن؟

اینم یه نوع کلاهبرداری جدیده

😂😂😂 بله منم شنیدم و دیدم پیجاشونو اما واقعا کسی که تاثیرشو دسده باشه دیدید؟ اگه واقعا با گوش دا ...

منم اصلا تو کتم نمیره.فوق فوقش فایل صوتی میتونه رو ذهن اثر بذاره دبگه .ژنتیکو ک تغییر نمیده