2777
2789
2790
2778
عنوان

بارداری

111 بازدید | 16 پست

سلام مامانا من هفته ۱۴ بارداری هستم و هیچی احساس نمیکنم اصلا بعضی وقتا احساس میکنم اصلا باردار نیستم فقط زیر شکمم سمت راست کمی برجسته است و خوابم بیشتر شده و یبوست که از اول دارم و سر جاشه تهوع هم تقریبا برطرف شده و ضربت قلبم شده بالای ۹۵ ، ایا حالت‌های من طبیعیه همه تو این هفته اینجوری هستا یعنی چیزی احساس نمیکنن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هر روز میگم دیگه دارم دیوانه میشم اخه هیچی احساس نمیکنم

نگران نباش نی نی حالش خوبه انشالا چند هفته ی دیگه که تکوناش حس کردی راحت میشی , البته من خودم 24 هفته تکوناشو فهمیدم 

طبیعیه عزیزممن تقریبا تو همین هفته ی شما گاهی میگفتم نکنه اتفاقی افتاده

یه سوال دیگه بعضیا میگن وقتی دستمونو میزاریم رو شکممون نبضشو احساس میکنیم من اوایل نبض داشتم ولی الان که رحمم زده بیرون نبضم ندارم طبیعیه؟

یه سوال دیگه بعضیا میگن وقتی دستمونو میزاریم رو شکممون نبضشو احساس میکنیم من اوایل نبض داشتم ولی الا ...

اره عزیزم کاملا طبیعیه بخصوص اگه جفتت قدامی باشه , اره برا من قدامی بود جفتم خودمم کمی قبل بارداری اضافه وزن داشتم 

اره عزیزم کاملا طبیعیه بخصوص اگه جفتت قدامی باشه , اره برا من قدامی بود جفتم خودمم کمی قبل بارداری ا ...

من نمیدونم جفتم چیه ۳ شنبه نوبت دکتر دارم باید بپرسم

تو برگه سونو هات مینویسه , انشالا که سالم میاد بغلت 

من ایران نیستم اینجا هم برگه نمیدن همه چی تو پرونده و تو سیستمه غربارگری اول رو هم با ازمایش خون برا جنسیت تو هفته ۱۱ میگیرن و جوابشو بهم تلفنی گفتن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز