2821
2789
عنوان

بارداری

112 بازدید | 16 پست

سلام مامانا من هفته ۱۴ بارداری هستم و هیچی احساس نمیکنم اصلا بعضی وقتا احساس میکنم اصلا باردار نیستم فقط زیر شکمم سمت راست کمی برجسته است و خوابم بیشتر شده و یبوست که از اول دارم و سر جاشه تهوع هم تقریبا برطرف شده و ضربت قلبم شده بالای ۹۵ ، ایا حالت‌های من طبیعیه همه تو این هفته اینجوری هستا یعنی چیزی احساس نمیکنن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هر روز میگم دیگه دارم دیوانه میشم اخه هیچی احساس نمیکنم

نگران نباش نی نی حالش خوبه انشالا چند هفته ی دیگه که تکوناش حس کردی راحت میشی , البته من خودم 24 هفته تکوناشو فهمیدم 

طبیعیه عزیزممن تقریبا تو همین هفته ی شما گاهی میگفتم نکنه اتفاقی افتاده

یه سوال دیگه بعضیا میگن وقتی دستمونو میزاریم رو شکممون نبضشو احساس میکنیم من اوایل نبض داشتم ولی الان که رحمم زده بیرون نبضم ندارم طبیعیه؟

یه سوال دیگه بعضیا میگن وقتی دستمونو میزاریم رو شکممون نبضشو احساس میکنیم من اوایل نبض داشتم ولی الا ...

اره عزیزم کاملا طبیعیه بخصوص اگه جفتت قدامی باشه , اره برا من قدامی بود جفتم خودمم کمی قبل بارداری اضافه وزن داشتم 

اره عزیزم کاملا طبیعیه بخصوص اگه جفتت قدامی باشه , اره برا من قدامی بود جفتم خودمم کمی قبل بارداری ا ...

من نمیدونم جفتم چیه ۳ شنبه نوبت دکتر دارم باید بپرسم

تو برگه سونو هات مینویسه , انشالا که سالم میاد بغلت 

من ایران نیستم اینجا هم برگه نمیدن همه چی تو پرونده و تو سیستمه غربارگری اول رو هم با ازمایش خون برا جنسیت تو هفته ۱۱ میگیرن و جوابشو بهم تلفنی گفتن

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز