2777
2789
عنوان

یکی به من امید بده

139 بازدید | 22 پست

دوستان ساعت ۸ صبح امتحان مطالعات دارم دیشب خوندم ولی از ساعت ۴ که بیدار شدم برای مرور حوصله ندارم مرور کنم یکی یه امیدواری به من بده برم مرور کنم

ببین تو خونددی قرار فردا بری سرجلسه امتحان و نمره خوبی بگیری ولی الان باید یک مرور بکنی تا اگه چیزیم یادت رفته بخونی الان بخونی

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
ببین تو خونددی قرار فردا بری سرجلسه امتحان و نمره خوبی بگیری ولی الان باید یک مرور بکنی تا اگه چیزیم ...

به نظرتون الان شروع کنم تا ساعت ۸ میتونم ۱۲ تا درس رو بخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون الان شروع کنم تا ساعت ۸ میتونم ۱۲ تا درس رو بخونم 

ببین عزیزم اگه یک دور کامل کتابو خوندی الان از درس یک شروع کنی تموم 

ولی اگ نخوندی سعی کن دروسی ک فکر میکنی مهمتر و در طی امتحاناتت معلمتون بیشتر از اون سوال داده رو بخون 

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
نه یه دور کامل خوندم فقط مرور  ممنون♥️

پس الان برو بخون تا هشت تموم موفق باشی

قربوونت

باهات همدردی میکنم منم ساعت ۸ امتحان علوم دارم و از دیشب تا حالا خوندنم وبا اینکه ساعت ۵ بیدار شدم دارم تند تند ولی بادقت همه رو مرور میکنم که اگر خدا بخواد برم این امتحانم خوب بدم

برای اینکه حوصلت بیاد سر جاش به نظرم اول به اهدافت فکر کن و از روش ۵ ثانیه،۵دقیقه،۵ ساعت استفاده کن 

۱_اینطوری که بگو بعد از ۵ باید این کار رو انجام بدم و سریع بشمر ۱و۲و۳و۴و۵ واشو کتاب رو باز کن بعد که ناامید شدی از روش بعدی👇

۲_به خودت بگو ۵ دقیقه فقط این کار و انجام میدم و با دقت بشین و بعد میبینی که یه تایم مشخص گذشته و تو خیلی از قسمت های درس رو خوندی حالا دوباره روش بعدی👇

۳_بگومن ۵ ساعت بی کار میشینم و هیچ کاری انجام نمیدم ولی میبینی هنوز نیم ساعت نشده خسته میشی و میری سراغ درس ها

این رو از یک پیج اینستا دیدم ولی نمی دونم کدوم پیج😊😅