2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حوابم میاد

و الهی شوهرم ذلیل بشه

یه فیلمایی نشونم داد ک وسطش زدم زیر گریه هنوزم حالم بده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
والا😂

این وصف حال منه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

‏یکی پی ام داده نوشته سلام، شما منو میشناسین؟ گفتم نه. گفت منم شمارو نمیشناسم حتما اشتباهی رخ داده

پسر جدی همه تحت فشارهای روحی و روانی ایم. توروخدا قیمتارو ثابت نگه دارید

واسه چی 

اشغال از تلگرام کانال پیدا کرده درباره این ویروس زامبی اونم هی فیلمای مختلفو جمع کرده میگه ایناهاشن اینم اورده بمن نشون میده😭

میخاستم برم واکسن بزنم ترسیدم😭😭

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤