2777
2789
عنوان

میشه بیاید درد و دل💔😔

321 بازدید | 42 پست

شیش ماهه گذشته از نبودنش می‌دونم لیاقت نداره می‌دونم اگ دوسم داشت نمی‌رفت می‌دونم رفتنی باید بره همه حرفارو حفظ شدم تو این شیش ماه 

ولی من از ته قلبم دلم براش تنگ شده حس اینک چقد دور شدیم چقد غریبه شدیم یه زمانی نزدیک ترین بودیم بهم و الان حتی یه خبر هم ازش ندارم اشکمو درمیاره یه بغض خیلی سنگین تو گلومه 

من دلم براش تنگ شده😔حس اینک چقد بی وفا شد بعد یه سال 

نمیخوام نصیحت های تکراری بکنید که دوستی تهش همینه و... چون اینجوری احساس میکنم کسی حرف دلمو درک نمیکنه من خودم ب حد کافی خودمو سرزنش میکنم 

نیاز دارم ک کمکم بکنن کاش میشد همه چی از اول خیلی خوب نوشته میشد کاش اونم حداقل مث من پشیمون بود کاش😔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امان از عشق اماااااان 

حرفی ندارم واقعا 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
شیش ماه گذشته و حالم داره بدتر میشه حتی بدخودکشی هم فک میکنم دلم میخواد هیچی نفهمم

چون داری بهش فکر میکنی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

عزیزمم میفهمت کاملا 

ولی بعد از کات کردن یادت بمونه^-^🤍🌙
------------
هر موقع احساس دلتنگی کردی به خودت یاداوری کن علت جدایی چی بوده؟

اگه احساس تنهایی کردی دلیل موجه ای نیست که به رابطه برگردی*-*🦋🌾

به خودت زمان بده حداقل چندین ماه تو زخم خورده ای و بخاطر شرایط روحیت ممکنه بازم اشتباه کنی•~•💞🐱

2790
2778
2791
2779
2792