2777
2789

من ۲ ماه میزارم هنو نتیجه ندیدم الهی ک تو ببینی .من از روز ۱۲ پری تا روز ۲۰ پری میزارم .اون ک از همه پرنگ تره تخمک ازاد کرده 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دو هفته بعد از اولین هاله ی کیت تخمک گذاری باید پریود شیم،؟

روزی که هاله انداخت یعنی یپاش یواش داری نزدیک میشی به تخمکگذاری وقتی رنگ کیت هر دو یه اندازه پر رنگ شدن یعنی ۱۲تا۲۴ساهت بعدش تخمک ازاد میشه باید هر رپز انجام بدی تا دوتا خط هم رنگ بشن سزساعت خاص مثلا ۱۲ظهر 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
یعنی دو هفته بعد از اولین هاله ی کیت تخمک گذاری باید پریود شیم،؟

از فردایی که پریودت تمام میشه سعی کن هر روز تست بزنی سر ساعت  مشخص  

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
من ۲ ماه میزارم هنو نتیجه ندیدم الهی ک تو ببینی .من از روز ۱۲ پری تا روز ۲۰ پری میزارم .اون ک از همه ...

الهی خدا به حق قران و محمد المصطفی(ص) بزودی زود تو رو مامان کنه از ته دلم برات دعا کردم 

من ۱۰ام این ماه دو تا خط پررنگ دیدم از ۳_۴ روز قبل هاله مینداخت بنظرتون چندم این ماه باید پریود بشم

عزیزم از فردای روزی که پریودت تمام شد کیت بزار وقتی دوخط پر رنگ شد هر روز برنامه داشته باش با اقاتون   چند شب اگه نمیتونه روزی که کیت دورنگ هم اندازه هم شد  دوشب نزدیکی داشته باش بعد یه شب درمیون 

عزیزم از فردای روزی که پریودت تمام شد کیت بزار وقتی دوخط پر رنگ شد هر روز برنامه داشته باش با اقاتون ...

اینکارو کردم عزیزم🙊🙈

فقط من شرایطم فرق داره 

ماه پیش سقط کردم بدون بقایا .

بعد بلافاصله تخمک گذاری کردم و تا الان تو اقدام 

حالا سینه هام بکی بزرگتر شده بیبی چک میزنم مثبت نشون میده 

نمیدونم کی قراره پریود شم‌

اصلا نمیدونم واقعا حامله هستم یا از بتای سقط قبلیه

اینکارو کردم عزیزم🙊🙈 فقط من شرایطم فرق داره  ماه پیش سقط کردم بدون بقایا . بعد بلافا ...

هنگ کردم  😂

اینکارو کردم عزیزم🙊🙈 فقط من شرایطم فرق داره  ماه پیش سقط کردم بدون بقایا . بعد بلافا ...

الهی خدا به حق قران و محمد المصطفی(ص) بزودی زود تو رو مامان کنه از ته دلم برات دعا کردم 

ممنون عزیزم 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
من ۱۰ام این ماه دو تا خط پررنگ دیدم از ۳_۴ روز قبل هاله مینداخت بنظرتون چندم این ماه باید پریود بشم

بستگی داره سیکلات چن روزس

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم