2777
2789
عنوان

کیست بارتولن

2512 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. 

من تازه عضو سایت شدم. دلیلش هم بخاطر کیست بارتولن بود. من چند روز پیش کیستم عود کرد و ابسه شد. خیلی درد میکنه. روز اول زیاد دردش وحشتناک نبود و وقتی رفتم دکتر گفت باید با سرنگ خالی کنه. منم ترسیدم گفتم شاید خودش خالی شد با اب گرم و اینا و بهم دارو داد قرار شد دو روز بعد اگه گشایشی حاصل نشد برم خالی کنه. حالا هم پریود شدم و اصلا دیگه نه میتونم راه برم نه غذا بخورم نه هیچی! حتی دیگه شیاف دیکلوفناک هم اونقد اثر نداره. میخواستم ببینم کسایی که این کیست و داشتن چکار کردن؟ 

خودش تخلیه میشه چجوریه؟ زمانبره تخلیه ش یا اینکه یهویی تخلیه میشه؟ 

یا اگه عمل کردین چجوری بوده؟:( 

امیدوارم جواب بدین چون واقعا تو بدترین شرایطم هستم که اینو مینویسم:((

عزیزم منم این کیستم دارم و به شدت عذاب اوره .طول می‌کشه باید وقتش برسه تا بترکه .همون آب گرم باید بشینی و با بتادین ضدعفونی کنی ولی واقعا زجر اوره .خودش یهو میترکه 

عزیزم منم این کیستم دارم و به شدت عذاب اوره .طول می‌کشه باید وقتش برسه تا بترکه .همون آب گرم باید بش ...

مرسی عزیزم. 

الان خیلی ورم داره و پوستش نازک شده یه بار تو اب گرم و نمک نشستم 

شما داشتین و ترکیده؟ چجوریه؟ تخلیه ش طول مبکشه یا اینکه یهویی خالی میشه؟ موقعی که شروع میکنه به تخلیه شدن یعنی بیشتر درد میگیره؟

من دیگه رسما دارم میمیرم از درد همینجوری افتادم و کمپرس گدم گذاشتم روش :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم.  الان خیلی ورم داره و پوستش نازک شده یه بار تو اب گرم و نمک نشستم  شما داشتی ...

بله منم داشتم .یه دفعه تخلیه میشه خیلی راحت میشی فقط اینکه الان چون چرک داره حتما آنتی بیوتیک بخورین یه مدت. من رفتم دکتر گفت بیا جراحی کنم در بیارم ولی شاید دوباره عود کنه .من نرفتم .ولی خب هر دفعه همین برنامه رو دارم 

قربونت .ایشالا که زودتر تخلیه بسه راحت بشی .درد وحشتناکیه

امشب خالی شد! چقد حس عجیبی بود‌. فشارش دادم بیشتر خالی شه خیلی درد گرفت و دیگه بیشتر ازش چیزی نیومد. دردم خیلی کمتر شده اما همچنان درمان خونگیم رو هم دارم ادامه میدم. یعنی بقیه ش هم همونجوری خالی میشه؟ 

در ضمن من توی تشت اب گرم که نشستم توی آب یه مقدار روغن درخت چای خالص ریختم. مقدار زیادی. خیلی سوخت بعدش ولی خوب اون کله ش زد بیرون. حالا نمیدونم بقیه شم خالی میشه همینجوری یا نه. 

انقدر حالم بهتره که میتونم بخوابم! ۵ روز گذشته فقط به گریه و ناله گذروندم.:)) خدا رو شکر چه حس خوبیه🥲