2789
عنوان

دخترم

145 بازدید | 8 پست

دخترم خیلی سرفه میکرد بردمش دکتر بهش اموکسی سیلین داد و اسپری حالا سرفش کمتر شده ولی داره ولی سینه اش خیلی صدا میده چ موقع سرفه کردن چ در حالت عادی چیکار کنم خوب شه

من الان یه ماهه خوب نشدم .

کرونا هم نبود ‌ هم دکتر رفتم هم بیمارستان و....

در خونه مون هم هیچ کس نگرفت جز من :(

شربت اویشن میخورم دکتر نوشته . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لیمو سنگی و سه تا حبه سیر یا نصف شیشه عسل بذار چند روز بمونه رقیق میشه هر روز براش تویه یه لیوان اب جوش یکی دو قاشق بذار با پرک لیمو بذار هم خوش مزس هم عالیه من چند سال اسپره میزنم بعد از این دارو خدارو شکر چند سال دیگه اسپره نمیزنم قبلن سینم صدا میداد نفسم تنگ میشد 

خدایا خستم 

بخور بده خیلی خوبه، پیازم خیلی خوبه، با روغنم سینه شو ماساژ بده و گرم نگهدار، پاهاشو با کرم ماساژ ، ماساژ بده و جوراب بپوشون تا صبح

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

به دارو حساس نیس عزیزم؟🤔

پسر من به بعضی از داروها حساسیت نشون میده

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍