2777
2789
عنوان

بغض دارم میشه بیاین لطفا.اسکرین

448 بازدید | 35 پست

سلام...پسر اولم شش سالشه و از چهار سالگیش تو اقدامم ولی بخاطر شرایط کاری همسرم و تنبلی تخمدان خودم دچار ناباروری ثانویه شدم و دکتر بهم پیشنهاد آی یو آی داده‌...برا س شنبه برام نوبت زد که همسرم گفت اصلا نمیتونه خودش رو برسونه و ماموریتش طولانیه خیلی هنر کنه پنج شنبه میاد که اونم الان پیام داد باز نمیتونه بیاد دیگه دارم خفه میشم...من بچه میخوام چرا کسی نمیفهمه حال منو...مامانم پیشمه ک شبا تنها نباشم صدای بحث منو شنیده اومده همه حق رو میده به شوهرم میگه چرا انقدر اصرار داری....آخه این انصافه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حکمتی داره ....صبورباش ....اگه قسمت نباشه بگیره باورکن شوهرت زوری خودشم برسونه این بچه نمیشه ....فقط میمونه بهم ریختن تایم زندگیتون و اعصاب تو ....حق داری دلخور و عصبی بشی چون داروها هورمون هاتو بهم ریخته ولی هیچکار خدا بی حکمت نیس

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

وقتی نمیشه پافشاری نکن شاید خدا صلاحش یه چیز دیگس خودمم بعد ۶سال نازایی باردارشدم یه عالمه ای وی اف وای یوای شدم پس درکت میکنم بسپر به خدا خودش بهترین راه رو جلو پات میزاره

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
عزیزم حکمتی داره ....صبورباش ....اگه قسمت نباشه بگیره باورکن شوهرت زوری خودشم برسونه این بچه نمیشه . ...

این همه هزینه این همه رفت و امد این همه قرص و امپول تهش هیچی اشکام نمیزاره بنویسم الان حتی

وقتی نمیشه پافشاری نکن شاید خدا صلاحش یه چیز دیگس خودمم بعد ۶سال نازایی باردارشدم یه عالمه ای وی اف ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی...تبریک میگم🌹انشاالله قرزند سالم و صالحی باشه برات

نمیدونم چمه...انقدر نیست که میخوام خلا های نبودش رو با بچه پر کنم

نه اصلا این کارو با خودت نکن زندگی خودتو میخوای به خاطر یه بچه دیگه که بود و نبودش مهم هم نیست خراب کنی؟به خدا خیلی ها الان این شرایطو دارن که شوهراشون شهرای دیگه کار میکنن یا دائم تو ماموریت هستن

عزیزم تو باید الان تمرکزتو روی خودت و پسر قشنگت بزاری و سعی کنی به همسرت که این همه مشکل داره انرژی بدی نه اینکه همه چیزو سخت تر کنی و تو فشار بزاریش

واقعا ب نظرت دوسال یعنی عجله..

درسته دو سال زمان زیادیه.ولی به این فکر کن تو همین سایت چقدر کاربر سال های سال منتظر اولین بچه شون هستن.تو خدا رو شکر اولیو داری

برای دومی یکم بیخیال باش استرس نداشته باش ایشالا مشکلاتت حل میشه حامله میشی ولی به شوهرتم فشار نیار