2777
2789
عنوان

اُسکل بازی های دوران کودکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 219 پست

من بچه بودم میگفتم بزرگ شدم با دخترخالم ازدواج میکنم چون خیلی همو دوست داریم😂😂😂بعد فهمیدم فقط با مردا میتونم ازدواج کنم یک ضد حالی خوردم😂😂😂🤣

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 

ایوون خونه مادربزرگم سنگ بود یجاش اندازه یه نارنگی کنده شده بود میشستن توش اب جمع میشد میترسیدم بیوفتم توش خفه بشم🙄

میوه نمیخوردم یه درخت توت تو خونه مامانبزرگم بود دوسش داشتم موزو سیب اویزون میکردن بهش من خنگم با ۵ سال سن میگفتم درخت توتم موز داره مث خر کیف نیکردم میخوردن😑

یه شعری بود مامانم برام میخوند یه بیتش این بود چند روزه سیب نخوردم اما هنوز نمردم بعد وقتی گریم میگرفت وسط عر زدنام مامانم میگفت چند روزه سیب نخوردم  منم میگفتم اما هنوز نمردم🙂

مامانبزرگم میبردم حموم من بچگی خیلی پوستم تیره بود اینا فکر میکردن چرکم کیسه بکشنو حنا بزارن سفید میشم ۳ ساعت تموم منو میشست برا اینکه تو حموم بمونم شیر ابشون صدای جیر جیر میداد میگفت یه جوجه تو لوله اب گیر کرده منم میگفتم خب دیوارو خراب کن درش بیاریم یبارم از بس شستمو خسته شده بودم گردنبند مامانبزرگم که خییییلیم سنگین بودو گرفتم کشیدم پاره شد تا رفت دستشو بذاره در چاه همش رفت تو چاه 😂هنوزم منو میبینه میگه گردنبندم حیف بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با عروسکام میرفتیم تودنیای جنگل😐 هعی دلم برا اون خیالبافیای شیرین تنگ شد....بهترازخیالبافیای ...

خیال بافی های الان من شیرین ترع😂😂😂

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
ایوون خونه مادربزرگم سنگ بود یجاش اندازه یه نارنگی کنده شده بود میشستن توش اب جمع میشد میترسیدم بیوف ...

وای 😂😂😂

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 

با دوستم که هنوزم با هم دوستیم داخل مدرسه کتاب جلوییمون و برمیداشتیم خیلیییی باهاش لج بودیم

کلاس دوم سوم بودیم😐😐😐😐😂😂

یکی دیگه میرفتم عروسک دختر عمم و پاره میکردم بعد میدید من زودتر گریه میکردم میگفتم مامان یا عمه لیندا میزنتم 😂😂😂بعد دختر عمم لیندا میگفت به خدا من نکردم آسنا عروسک مو پاره میکنه😂😂اسنا خودمم😐

آدما‌نمیدونن‌چجوری‌میتونن‌با‌کوچیک‌ترین‌حرفاشون چه‌حال‌بدی‌بهت‌وارد‌کنن(:

یادمه مدرسه مون فقط یه دسشویی داشت ، کلاس دوم بودم ، ۱۰ نفر شدیم و رفتیم بچه های یه کلاس دیگه رو ترسوندیم ، افتادن دنبالمون 🤦🏻‍♀️ هر ۱۰ تامون رفتیم تو همون یه دونه دسشویی و درو قفل کردیم ،

اونا هم هی میزدن تو در که درو باز کنیم !

یهو شیلنگو برداشتم گرفتم زیر در و شیر آبو وا کردم😂😂😂 کفشاشون به فنا رفت و از جلوی در رفتن کنار

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
با دوستم که هنوزم با هم دوستیم داخل مدرسه کتاب جلوییمون و برمیداشتیم خیلیییی باهاش لج بودیم کلاس دو ...

خخخخخ🤣😂

یادمه مدرسه مون فقط یه دسشویی داشت ، کلاس دوم بودم ، ۱۰ نفر شدیم و رفتیم بچه های یه کلاس دیگه رو ترس ...

😂😂😂😂😂

بجه بودن فکر می‌کردم برای ازدواج باید بری مغازه اونجا یکیو انتخاب کنی بعد دوس نداشتم بزرگ شم چون فکر می‌کردم باید برم پشت ویترین ها وایسم یکی منو بگیره که دوستم از خواب غفلت بیدارم کرد ۷ سالم بود خخخخخخخ

ب همسن و سالای خودم میگفتم بال دارم و میتونم پرواز کنم 😑

نمیدونم کی نیاز داره اینو بشنوه ولی اگه فردا امتحان داری و هیچی بارت نیست پاشو درستو بخون، به کارای عقب افتادت برس، اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده نشیمنگاهش متزلزل باد چون تو به اندازه‌ی خودت خوب و کافی هستی، اگه کسی امروز بهت نگفته چقد خوشگل شدی من میگم “خیلی خوشگل شدی”، اگه اوضاع روحی، جسمی، مالی‌ت خوب نیست اشکال نداره درست میشه، اگه درگیر مشکل خاصی هستی و احساس ناراحتی میکنی یه بغل از راه دور برای تو، اگه اطرافیانت دائما با دیگران مقایسه‌ت میکنن بهشون گوش نکن چون تو قرار نیست مثل بقیه باشی و همین که خودتی کافیهمن همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعه‌تم، کلاس دینی‌تم، گره‌ی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به دردتم، سردردتم، میس‌کال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبه‌تم، سرعت پایین اینترنتتم، صدای بغض‌دارتم، تَرَکای روی قلبتم، خورشت کرفستم،موجودی آخر ماه حسابتم، استرس هفته‌ی قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم، خراش روی انگشتت با کاغذ کتاب مورد علاقتم، هفت سین بی سبزه‌تم، حیاط خالی مدرسه بعد از دیر رسیدن سر صبحگاهتم، خواب بد نیم‌روزیتم. من همه‌ی اون چیزایی ‌ام که هیچوقت قرار نیست دوستشون داشته باشی  _غُصه‌چیزیو‌نخورید‌توزندگی هنوز الله کریمه _💚
بجه بودن فکر می‌کردم برای ازدواج باید بری مغازه اونجا یکیو انتخاب کنی بعد دوس نداشتم بزرگ شم چون فکر ...

😂😂😂😂😂

نمیدونم کی نیاز داره اینو بشنوه ولی اگه فردا امتحان داری و هیچی بارت نیست پاشو درستو بخون، به کارای عقب افتادت برس، اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده نشیمنگاهش متزلزل باد چون تو به اندازه‌ی خودت خوب و کافی هستی، اگه کسی امروز بهت نگفته چقد خوشگل شدی من میگم “خیلی خوشگل شدی”، اگه اوضاع روحی، جسمی، مالی‌ت خوب نیست اشکال نداره درست میشه، اگه درگیر مشکل خاصی هستی و احساس ناراحتی میکنی یه بغل از راه دور برای تو، اگه اطرافیانت دائما با دیگران مقایسه‌ت میکنن بهشون گوش نکن چون تو قرار نیست مثل بقیه باشی و همین که خودتی کافیهمن همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعه‌تم، کلاس دینی‌تم، گره‌ی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به دردتم، سردردتم، میس‌کال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبه‌تم، سرعت پایین اینترنتتم، صدای بغض‌دارتم، تَرَکای روی قلبتم، خورشت کرفستم،موجودی آخر ماه حسابتم، استرس هفته‌ی قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم، خراش روی انگشتت با کاغذ کتاب مورد علاقتم، هفت سین بی سبزه‌تم، حیاط خالی مدرسه بعد از دیر رسیدن سر صبحگاهتم، خواب بد نیم‌روزیتم. من همه‌ی اون چیزایی ‌ام که هیچوقت قرار نیست دوستشون داشته باشی  _غُصه‌چیزیو‌نخورید‌توزندگی هنوز الله کریمه _💚
ب همسن و سالای خودم میگفتم بال دارم و میتونم پرواز کنم 😑

وائی😂😂

😂😂😂😂😂

والا بیشتر فکرای من در مورد ازدواج بود😂😂

وائی😂😂

اون بیچاره هام باور میکردن 🥲